Succesvolle samenwerking met BRiQ Real Esate!

11 augustus 2020

Succesvolle samenwerking met BRiQ Real Esate!

 

Enige tijd geleden schreven wij dat de bedrijfsmakelaar steeds vaker klant is bij Huurbieding.nl. 
Huurbieding.nl wordt namenlijk steeds vaker omarmd door reguliere bedrijfsmakelaars. Waar de Nederlandse makelaars ons .nl vooral zagen als concurrent in de markt, zien ze nu het voordeel in van het groeiende platform en dat heeft zich ditmaal bewijzen met BriQ Real Esate te Rotterdam. Momenteel hebben wij zo circa 80 bedrijfsmakelaars aangelosten!

Lees het hier: https://www.huurbieding.nl/nieuws/de-bedrijfsmakelaar-steeds-vaker-klant-bij-huurbiedingnl/381

Deal:
Wat betreft de deal circa 450m2 kantoorruimte met bedrijfsruimte in Barendrecht:

Van Elteren Services huurt een kantoor-/bedrijfsruimte aan de Zwolseweg te Barendrecht. Onlangs heeft Van Elteren Services BV ca. 450 m2 kantoor-/bedrijfsruimte en 17 parkeerplaatsenaan de Zwolseweg 43 A-B te Barendrecht gehuurd voor het vestigen van een nieuw hoofdkantoor.

Van Elteren Services heeft per 1 juli jl. de bedrijfsonderdelen Mourik Klimaattechniek, Mourik Elektrotechniek en Instrumentatie overgenomen. Van Elteren Services is o.a. gespecialiseerd in elektrotechnische installaties voor de chemische en petrochemische industrie daarnaast is Van Elteren Services actief op het gebied van klimaattechniek voor bestaande gebouwen en nieuwbouwprojecten.

BRiQ real estate heeft in collegiale samenwerking met Van Vliet Bedrijfshuisvesting en middels leadgenerator Huurbieding.nl, de verhuurder Danamy Vastgoed begeleid bij deze transactie.

Terug naar het nieuws overzicht