Kantoorruimtes MAC3PARK nu ook te vinden op Huurbieding.nl!

3 november 2021

Kantoorruimtes MAC3PARK nu ook te vinden op Huurbieding.nl!

Huurbieding.nl is onlangs gestart met het verhuren van diverse kantoorruimtes en een bedrijfsruimte voor MAC³PARK. De kantoorruimtes en bedrijfsruimtes zijn gelegen in de provincies Flevoland en Overijssel.

Kantoorruimte   huren   Kampen

In Kampen aan de Carlsonstraat 13 zijn verschillende verdiepingen kantoorruimte beschikbaar in units vanaf 30 m2. Het pand beschikt over vier verdiepingen, inclusief een kantine en dakterras.
Het heeft een moderne uitstraling en beschikt over veel lichtinval door de grote raampartijen die zijn gebruikt. Ontdek de kantoorruimtes aan de Carlsonstraat 13 te Kampen hier: Carlsonstraat 13, Kampen | Kantoorruimte huren (huurbieding.nl)

Kantoorruimte huren   Lelystad Airport businesspark

De blauwe toren is gelegen op Lelystad Airport businesspark aan de A6. Het pand is gelegen op een beveiligd bedrijventerrein met voldoende parkeergelegenheid met laadpalen. Op de begane grond is een ontvangstruimte ingericht waar u uw bezoek kunt ontvangen. De kantoorruimten beschikken over veel raampartijen wat zorgt voor veel lichtinval en uitzicht op zowel Lelystad Airport als de Oostvaardersplassen. Kijk hier binnen in de blauwe toren: Pascallaan 68-70, Lelystad | Kantoorruimte huren (huurbieding.nl)

Kantoorruimte  huren  op  bedrijventerrein Oostervaart te Lelystad

Aan de Bronsweg 7 in Lelystad op het bedrijventerrein Oostervaart is een volledige verdieping van ca. 1.200 m² beschikbaar. Liever een kleinere ruimte? Ook dat kan. De gehele verdieping is geheel naar eigen wens in te delen en in te richten. Neem hier een kijkje: Bronsweg 7, Lelystad | Kantoorruimte huren (huurbieding.nl)

Bedrijfruimte huren Lelystad

‘De Munt’, het enorme pakhuis nabij Lelystad Airport was in 2002 het middelpunt voor de uitroloperatie van de nieuwe euro. Het meer dan uitstekend beveiligde pakhuis is gebouwd voor de Nederlandsche Bank. Miljarden euro’s zijn er opgeslagen geweest en daarom wordt het pand in de volksmond ook wel het Dagobert Duck pakhuis genoemd. Na de invoering van de euro hebben er ca. 250.000 kunstvoorwerpen uit o.a. het Rijksmuseum en Paleis het Loo opgeslagen gelegen. Ondanks dat het pand in 1999 is gebouwd heeft het nu al een rijke geschiedenis. Benieuwd geworden naar 'De Munt'? Kijk dan hier: Albert Einsteinweg 5, Lelystad | Bedrijfspand huren (huurbieding.nl)

Bedrijfs- of kantoorruimte  huren Almere

Heb je als ondernemer behoefte aan een bedrijfs-of kantoorruimte met een creatieve look and feel? Neem dan eens een kijkje in de Creative Campus aan de Bolderweg 2 in Almere. Op deze locatie is het mogelijk zijn namelijk voldoende creatieve werkruimtes beschikbaar van 15 m2 tot 600 m2. Benieuwd of deze locatie bij jouw onderneming aansluit? Kijk dan hier: Bolderweg 2, Almere | Kantoorruimte huren (huurbieding.nl)

Bedrijfs- of kantoorruimte huren Emmeloord

Op een perfect bereikbare locatie op het industrieterrein A6 te Emmeloord zijn een erg mooi bedrijfspand en kantoorpand gesitueerd. De kantoorruimtes zijn verdeeld over twee verdiepingen. Ook is er een vergaderzaal aanwezig. Deze ruimte is per uur te huren. Ontdek het kantoor- en bedrijfspand op het industrieterrein A6 hier: Gildenweg 2, Emmeloord | Kantoorruimte huren (huurbieding.nl)

Over MAC³PARK

MAC³PARK is een onderneming voor ondernemers. Met ruim 25 jaar ervaring in het vastgoed zijn zij een grote speler in Flevoland. Zo hebben zij ruim 160.000m² aan kantoor- en bedrijfsruimten in Almere, Lelystad, Dronten, Emmeloord en Kampen. MAC³PARK heeft een heldere visie: de juiste ruimte vinden voor onze huurders én daarbij de faciliteiten bieden om te ontzorgen. Zij geloven dat eenieder moet doen waar zijn of haar sterktes liggen. Voor MAC³PARK is dat het faciliteren en creëren van een fijne werkomgeving.

Over Huurbieding.nl

Huurbieding.nl is een verhuurplatform voor leegstaande kantoren, winkels en bedrijfspanden. Momenteel adverteren er circa 650 vastgoedpartijen op Huurbieding.nl en tonen er maandelijks 1.750 + ondernemers interesse in de ruim 4.500 kantoor, winkel en bedrijfspanden! Meer weten? Zie: Kantoorruimte verhuren, winkelruimte verhuren of bedrijfsruimte verhuren doe je via Huurbieding.nl

Terug naar het nieuws overzicht