Kantoorruimte huren Scheepvaartkwartier Rotterdam!

13 mei 2020

Kantoorruimte huren Scheepvaartkwartier Rotterdam!


Het Scheepvaartkwartier betreft een beschermd stadsgezicht in Rotterdam. Maar liefst 98 van de ruim 500 rijksmonumenten in Rotterdam staan in het Scheepvaartkwartier. De eerste panden in het Scheepvaartkwartier dateren uit ca. 1865. Gelukkig is tijdens het bombardement op Rotterdam in mei 1940 het Scheepvaartkwartier vrijwel gespaard gebleven.

In het Scheepvaartkwartier is de Veerhaven te vinden, een van de vele havens in Rotterdam. De haven als ligplaats voor pleziervaart en is thuishaven van historische zeilschepen. Hiervoor diende de Veerhaven als veerdienst naar Katendrecht aan de zuidzijde van de Nieuwe Maas, die al in de 15e eeuw werd gevestigd. Tot de ingebruikname van de Willemsbrug in 1878 was dit de enige verbinding tussen de noord- en zuidoever van de Nieuwe Maas.

Het naastgelegen park aan het Scheepvaartkwartier na de Oude Plantage het oudste park van Rotterdam. Ook leuk om te weten is dat zeer welgestelde Rotterdammers, zoals kolenhandelaar D.G. van Beuningen en bankier Marten Mees huisvestte destijds in het Scheepvaartkwartier, bent u de volgende? Bekijk ons aanod:

Kantoorruimte huren Scheepvaartkwartier?

Vasteland:
https://www.huurbieding.nl/aanbod/werkplekken/rotterdam-vasteland-78/2622
Gelegen aan de rand van de Rotterdamse Scheepvaartkwartier.

Kantoorruimte vasteland vanaf 1000m2 kantoorruimte:'
https://www.huurbieding.nl/aanbod/kantoorpand/rotterdam-vasteland-100/3989

Westplein 11:
Het herenhuis (1891) aan het Westplein 11 betreft een kantoorgebouw welke bij aankomst over een ruime voortuin en representatieve entree beschikt. Het gebouw heeft een uniek en fraai interieur welke zo ver mogelijk is teruggebracht in oorspronkelijke staat. Het monumentale voorportaal biedt toegang tot de ontvangsthal met marmeren lambrisering en deuromlijstingen.
https://www.huurbieding.nl/huren/kantoorruimte/rotterdam-westplein-11-3016bm/4960

Westplein 12:
https://www.huurbieding.nl/aanbod/werkplekken/rotterdam-westplein-12/2839
Kantoorgebouw “De Rustplaets” is een zeer stijlvol en bijzonder kantoorpand met een rijke historie!

Zalmstraat 3:
https://www.huurbieding.nl/aanbod/kantoorpand/rotterdam-zalmstraat-3/3040
Commerciële ruimte gelegen in de plint van het kantoorgebouw 'Groot Willemsplein'

Veerkade, Rotterdam
Een hoogwaardige kantoorruimte gelegen op een zeer prominente locatie in het Scheepvaartkwartier, gelegen aan de Veerkade 1-9 te (3016 DE) Rotterdam.
https://www.huurbieding.nl/huren/kantoorruimte/rotterdam-veerkade-1-9-3016de/3221

Veerhaven, Rotterdam
In een uniek Rijks-monumentaal kantoorpand zijn nette kantoorruimtes beschikbaar met uitzicht over het centraal gelegen haventje in het Scheepvaartkwartier aan de Veerhaven 7 te (3016 CJ ) Rotterdam. 
https://www.huurbieding.nl/huren/kantoorruimte/rotterdam-veerhaven-7-3016cj/4959

Willemsplein, Rotterdam
Aan de voet van de Erasmusbrug en aan het Willemsplein staat dit representatieve kantoorgebouw van ongeveer 90 meter hoog.
https://www.huurbieding.nl/huren/kantoorruimte/rotterdam-willemsplein-489-492-3016dr/4275

Terug naar het nieuws overzicht