Kantoorruimte huren in het centrum van Rotterdam?

12 augustus 2019

Kantoorruimte huren in het centrum van Rotterdam?

 

Gebouw 'De Witte Keizer' biedt de mogelijkheid om hoogwaardige kantoorruimte in het centrum van Rotterdam te huren. Het gebouw is een ontwerp van Architectenbureau KCAP Architects. 

Ligging en bereikbaarheid: 
Het kantoorgebouw is midden in het centrum gelegen nabij het winkelhart van Rotterdam, op nog geen 200 meter van de Markthal. Veel gerenommeerde bedrijven en organisaties zijn in de directe omgeving van ‘De Witte Keizer’ gevestigd, te weten: de Kamer van Koophandel, het World Trade Center, de Rabobank en Ploum Lodder Princen. 

De bereikbaarheid is zowel per openbaar als eigen vervoer goed te noemen. De op- en afritten van de Rijkswegen rond Rotterdam (A16, A20, A15, A4 en A13) bevinden zich op enkele autominuten van het kantoorgebouw. Op ca. 200 meter loopafstand bevindt zich NS station Blaak, alsmede metro-, tram- en bushaltes Churchillplein en Blaak. 

Te huur, totaal ca. 2.902 m² v.v.o. zeer representatieve kantoorruimte gelegen op de begane grond, 1e, 2e en 3e verdieping van het moderne gebouw 'De Witte Keizer', plaatselijk bekend als de Vissersdijk 219-241 en 245 te Rotterdam. Deelverhuur is al mogelijk vanaf ca. 178 m². Bekijk de actuele beschikbaarheid en de staat van oplevering:

https://www.huurbieding.nl/aanbod/kantoorpand/rotterdam-vissersdijk-219-245/1979

Terug naar het nieuws overzicht