Kantoorruimte huren in Enschede?

24 maart 2020

Kantoorruimte huren in Enschede?

 

Veel nieuwe gebouwen als kantoorgebouwen in Enschede, dat komt onder andere omdat de stad werd getroffen door drie stadsbranden. Waarbij de brand in 1862 echt een ommekeer betekende in de geschiedenis. De hele stad brandde af. Er vielen wonder boven wonder slechts twee doden. Ook de bommen tijdens de Tweede Wereldoorlog hadden een verwoestende werking. De geallieerden dachten per ongeluk dat ze in plaats van Enschede een Duitse stad bombardeerden.

Bekijk hieronder het actuele aanbod aan kantoor- en bedrijfspanden in Enschede:

In dit moderne en representatieve kantoorgebouw gelegen aan een belangrijke verbindingsweg tussen Enschede en Hengelo is circa 2.873 m² beschikbaar gekomen voor verhuur. Het unieke kantoorpand wordt opgeleverd met energielabel A!

https://www.huurbieding.nl/aanbod/kantoorpand/enschede-hengelostraat-581/2819

Te huur representatieve multifunctionele kantoorruimte in het centrum van Enschede, gesitueerd op de 2e t/m de 5e verdieping, gelegen aan de Nijverheidstraat 28 te Enschede. Het object beschikt over ruim parkeren, te weten 48 parkeerplaatsen op eigen terrein (12 parkeerplaatsen per bouwlaag).

https://www.huurbieding.nl/aanbod/kantoorpand/enschede-nijverheidsstraat-28-30/1690

Op een prominente zichtlocatie, zijn er diverse ruimtes voor verhuur beschikbaar. Het object is gelegen tegenover NS Station Enschede Kennispark en de Grolsch Veste en tussen de bedrijfsobjecten Sigmax en Demcon. In het object zijn onder andere Mecal, Bizz design en BCT architecten gehuisvest. Uniek in het object zijn de diverse faciliteiten en de ruime kantoorvloeren!
https://www.huurbieding.nl/aanbod/kantoorpand/enschede-capitool-15/3081

Het gebouw heeft een moderne en zeer representatieve uitstraling en dateert uit 2001. Vanuit de ruime en gemoderniseerde entree worden de verschillende verdiepingen ontsloten. Verder is het pand voorzien van technische installaties, die volledig aansluiten op de maatstaven van tegenwoordig.

 Terug naar het nieuws overzicht