Garagebox verhuren!

30 januari 2023

Garagebox verhuren!


Ga je een garagebox verhuren, zoals een losse garage die bij je huis ligt? Dan gelden er andere regels dan wanneer je een garage verhuurt die onderdeel is van een groter geheel. En voor de verhuur gelden uiteraard weer andere regels dan huren. Naast de verhuur en het huren van een garagebox heb je ook nog het huren en verhuren van self storage units. 

Je garagebox verhuren:

Het verhuren van een garagebox kan een eenvoudige manier zijn om geld te verdienen. Er komt elke maand een extra inkomen bij je binnen, de risico’s voor schade zijn beperkt en de investering is minder groot dan bij een woning. Steeds meer mensen die hun geld willen investeren in vastgoed vinden een garagebox verhuren interessant.

Verhuur door particulier

Het verhuren van garageboxen is makkelijker dan je denkt. Als eerste moet je natuurlijk een garagebox kopen. Let daarbij wel op dat je de garagebox mag verhuren. Sommige garages zijn namelijk alleen voor eigen gebruik. Je kunt na aankoop ervoor kiezen om zelf een huurder te zoeken. Maar dat kan lastig zijn. Het beste kan je de garagebox verhuren via een online verhuurplatform, zoals Huurbieding.nl. Zij zorgen voor de promotie en hebben een groot bereik. Zo heb jij er geen omkijken meer naar.

Self storage verhuren versus garagebox verhuren

Er wordt wel eens gedacht dat een self storage unit hetzelfde is als een garagebox, maar er zijn wel degelijk verschillen. Een garagebox heeft over het algemeen een standaard maat. Self storage units heb je in allerlei vormen en maten. Daarnaast zijn de huurcontracten flexibeler. De opslagruimtes kunnen voor 1 maand verhuurd worden, maar ook voor langere tijd. Door de lage investeringskosten en de flexibiliteit is de self storage markt enorm gegroeid. Al biedt het daarom ook een groot aantal uitdagingen. Denk daarbij aan het continu aanpassen van je self storage prijzen om goedkoper te blijven. Het vraagt veel van je creativiteit om aantrekkelijker te zijn (en blijven) dan andere bedrijven in de self storage sector.

Klaar om te verhuren?

Nederland telt een heleboel aanbieders die opslagruimte verhuren en ook particulieren en bedrijven die opslagruimte zoeken. Huurbieding.nl brengt verhuurder en huurder direct met elkaar in contact. Hierdoor kan je direct vrijblijvend onderhandelen over de gevraagde huurprijs of je uiterste betaalbare huurprijs per maand aangeven. Wil je een garagebox of self storage verhuren, meld je dan aan op ons verhuurplatform!

 

Terug naar het nieuws overzicht