Dé Plek start met adverteren op Huurbieding!

4 augustus 2023

Dé Plek start met adverteren op Huurbieding!

Dé Plek is onlangs begonnen met het adverteren van kantoorruimtes, vergaderzalen, coachkamers en flexplekken. Dé plek heeft twee, makkelijk bereikbare vestigingen, in Haarlem en Leiden. Ben je op zoek naar een plek waar jij ongestoord kunt werken, klanten kunt ontvangen, maar ook kunt samenwerken en sparren met tientallen andere ondernemers? Kies dan voor één van de vestigingen hieronder.

Dé Plek kantoorruimte Leiden:

Dé Plek Leiden is perfect voor ondernemers die op zoek zijn naar een professionele en gemoedelijke werkplek. Het pand telt vijf verdiepingen met kantoorruimtes, opslag, flexplekken, vergaderruimtes en spreekkamers. Informatie:
https://www.huurbieding.nl/huren/kantoorruimte/leiden-kanaalpark-157-2321jw/4816

Dé Plek Kantoorruimte Haarlem:

Dé Plek Haarlem is een mooie locatie voor ondernemers die een inspirerende werkplek zoeken. Het toegankelijke gebouw midden in de Waarderpolder is onderverdeeld in kantoren, vergader- en workshopruimtes, coachkamers en flexplekken. Informatie: 
https://www.huurbieding.nl/huren/kantoorruimte/haarlem-waarderweg-19-2031bn/4815

Over Dé Plek:

Dé Plek Bij Dé Plek houden zij van een gemoedelijke sfeer en proberen altijd met je mee te denken. Dé Plek richt zich niet op één specifieke beroepsgroep. Ze geloven juist in de kracht van de mix van verschillende ondernemers. Deze ondernemers vormen een hecht netwerk die elkaar motiveren. Bij elke vestiging zijn er tal mogelijkheden, van kantoorruimtes die uiteenlopen van 12 m2 tot 150 m2 tot flexplekken in een gedeelde kamer, waar je in alle rust kunt werken. Naast de tal mogelijkheden binnen Dé Plek heeft elke vestiging een bemande receptie, die uw klanten verwelkomt en uw post of pakketjes in ontvangst neemt. Verder is er 100mbps glasvezel om u te voorzien in al uw internetbehoeften. Er altijd een Plek die bij jou past!

Over Huurbieding.nl

Huurbieding.nl is een verhuurplatform voor leegstaande kantoren, winkels en bedrijfspanden. Momenteel adverteren er circa 650 vastgoedpartijen op Huurbieding.nl en tonen er maandelijks 1.750 + ondernemers interesse in de ruim 4.500 kantoor, winkel en bedrijfspanden! Meer weten? Zie: https://www.huurbieding.nl/hoe-verhuur-werkt

 

 

Terug naar het nieuws overzicht