COG Makelaars start try-out met Huurbieding!

26 juli 2023

COG Makelaars start try-out met Huurbieding!

Onlangs is COG makelaars gestart met een try-out op Huurbieding.nl, voor het adverteren van commercieel onroerend goed in Den Haag. 

Kantoorruimte huren Den Haag

Voor de try-out zijn wij gestart met 4 kantoorpanden in Den Haag. Al deze locaties hebben een uitstekende ligging die goed bereikbaar is voor zowel eigen vervoer als openbaar vervoer. Ontdek de kantoor panden hieronder:

- Wolga 11, Den Haag: 
https://www.huurbieding.nl/huren/kantoorruimte/den-haag-wolga-11-2491bk/4808
- Benoordenhoutseweg 227-3, Den Haag:
https://www.huurbieding.nl/huren/kantoorruimte/den-haag-benoordenhoutseweg-227--3-2596be/4807
- Riouwstraat 191, Den Haag:
https://www.huurbieding.nl/huren/kantoorruimte/den-haag-riouwstraat-191-2585

- Wilhelmina van Pruisenweg 104-259, Den Haag:
https://www.huurbieding.nl/huren/kantoorruimte/den-haag-wilhelmina-van-pruisenweg-104-2595an/4876

Over COG makelaars

COG makelaarskantoor is een professioneel en onafhankelijk kantoor bestaande uit drie betrokken NVM Bedrijfsmakelaars die worden ondersteund door een ervaren, vakkundig en hecht team. Door de gezamenlijke jarenlange ervaring van de drie bedrijfsmakelaars is COG Makelaars een van de toonaangevende kantoren op het gebied van commercieel onroerend goed in Den Haag. Het team van COG Makelaars is gespecialiseerd in het adviseren van bedrijven, (semi-)overheden, corporaties, institutionele beleggers en particulieren bij het (ver)huren, (ver)kopen, waarderen of het realiseren van commercieel onroerend goed.

Over Huurbieding.nl

Huurbieding.nl is een verhuurplatform voor leegstaande kantoren, winkels en bedrijfspanden. Momenteel adverteren er circa 650 vastgoedpartijen op Huurbieding.nl en tonen er maandelijks 1.500 + ondernemers interesse in de ruim 4.500 kantoor, winkel en bedrijfspanden! Meer weten? Zie: https://www.huurbieding.nl/hoe-verhuur-werkt

Terug naar het nieuws overzicht