Boxcomplex & Huurbieding.nl al 5 jaar solide samenwerking!

4 december 2023

Boxcomplex & Huurbieding.nl al 5 jaar solide samenwerking!

 
Boxcomplex en Huurbieding.nl vieren met trots het 5 jarig jubileum van hun samenwerking. Al sinds 2018 biedt Boxcomplex haar locaties aan op Huurbieding.nl. De locaties van Boxcomplex ontvangen ruim 300 leads per jaar via Huurbieding.nl. Huurbieding.nl is erg blij met de solide samenwerking en kijkt uit naar een voortzetting van deze samenwerking.

Over Boxcomplex

Boxcomplex ontwikkelt multifunctionele, kleinschalige bedrijfs- en opslagruimtes in de vorm van betonnen garageboxen op een beveiligd terrein. Zij hebben ruim 10 jaar kennis en ervaring in ontwikkeling, bouw, nazorg en gebruikerservaringen met deze opslagfaciliteit. Inmiddels heeft Boxcomplex  al ruim 25 vestigingen gerealiseerd door heel Nederland en zijn er diverse locaties in voorbereiding. Boxcomplex is een toonaangevende speler in het segment van kleinschalige opslag- en bedrijfsruimten. Alle garageboxen zijn van hoge kwaliteit, staan op een uitstekend beveiligd terrein, hebben een eigen huisnummer, postbus en zijn 24/7 bereikbaar. Het park is verlicht, heeft alle nodige (o.a. sanitaire) voorzieningen. Ook over veiligheid en criminaliteit is nagedacht; Boxcomplex zoekt de samenwerking op met gemeentes en politie om de locaties veilig te houden. Boxcomplex biedt diverse mogelijkheden aan; de ruimtes zijn te koop als belegging, te koop voor eigen gebruik of te huur.

Er zijn op diverse locaties nog boxen te koop of te huur! Ontdek alle locaties van Boxcomplex hieronder: Boxcomplex B.V. Onze aanbieders van kantoorruimtes en bedrijfsruimtes (huurbieding.nl)

Door de stijgende vraag naar bedrijfsboxen is Boxcomplex constant op zoek op naar nieuwe locaties. Weet u de geschikte kavel? Neem contact op via via info@boxcomplex.nl of bel naar 085-7731802 en ontvang een courtage bij een geslaagde transactie!

Over Huurbieding.nl

Huurbieding.nl is een verhuurplatform voor leegstaande kantoren, winkels en bedrijfspanden. Momenteel adverteren er circa 650 vastgoedpartijen op Huurbieding.nl en tonen er maandelijks 1.750 + ondernemers interesse in de ruim 4.500 kantoor, winkel en bedrijfspanden! Meer weten? Zie: https://www.huurbieding.nl/hoe-verhuur-werkt

 

Terug naar het nieuws overzicht