Winkelruimte huren Den Haag? Bekijk ons aanbod winkelpanden

Sorteer op:
Winkelruimte
diverse units

Den Haag

Leyweg 595 - 940
Vanaf €1.106,- Per maand
Vanaf: 59 m²
Bekijk dit pand
Winkelruimte

Den Haag

Laan van Wateringse Veld 1555A
€2.200,- Per maand
110 m²
Bekijk dit pand
Winkelruimte

Den Haag

Madridweg 42
€8.334,- Per maand
477 m²
Bekijk dit pand
Winkelruimte

Den Haag

Leyweg 709B
€6.875,- Per maand
299 m²
Bekijk dit pand

Bedrijfspand, kantoorpand of winkelpand huren? Huurbieding.nl is onbetwist de grootste online aanbieder van leegstaand vastgoed. In meer dan 230 steden verhuren wij geschikte bedrijfs-, kantoor- en winkelruimtes, waaronder op absolute A-locaties als Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht. Natuurlijk hebben we ook een ruimte voor jou beschikbaar in een locatie naar keuze. Gebruik de zoekfunctie om jouw pand te vinden. Weet je wat Huurbieding.nl zo uniek maakt? Je kunt vrijblijvend bieden op de huurprijs van de beschikbare panden. Je komt direct in contact met de verhuurder.

Kantoorruimtes Den Haag

Den Haag is hét regeringscentrum van Nederland. Het is een stad die bekend staat om onder meer het internationaal staatsgerechtshof en het Internationaal Strafhof. Talloze bedrijven vestigen zich in Den Haag vanwege de vele business mogelijkheden. Het is een bruisende stad die voor bedrijven veel voordelen biedt.

Den Haag beschikt over vele bedrijfsparken. Daarom heb je een ruime keuze uit bedrijfsruimtes, kantoorruimtes en werkruimtes. Ook heeft Den Haag verschillende winkelcentrums waar consumenten hun inkopen doen. De winkelcentrums Leyweg en de Passage zijn trendy hotspots die landelijk bekend staan om hun gevarieerde en aantrekkelijke aanbod.

Als je ervoor kiest om een kantoorruimte of winkelpand in Den Haag te huren, werk je  in een stad vol toonaangevende bedrijven. Denk aan Shell, Rijksoverheid en Mediamarkt. De stad ligt gunstig ten opzichte van andere steden. Zo ben je binnen een half uur in Rotterdam. Ook met het openbaar vervoer verplaats je snel door Den Haag of naar andere steden. Zo ben je zonder file op de plaats van bestemming.

Kantoorruimtes in omgeving Den Haag

Den Haag heeft een zeer gunstige ligging ten opzichte van de grote steden als Amsterdam, Leiden en Rotterdam en dat maakt het automatisch ook aantrekkelijk om elder in de randstad een kantoorruimte te zoeken. Als je een kantoorruimte in de buurt van Den Haag zoekt dan behoren Delft, Leiden, Rijswijk, Wassenaar en Zoetermeer ook zeker tot de mogelijkheden.

Kantoorpand huren in Den haag

Op onze website beschikken wij over een breed aanbod in verschillende bedrijfspanden met verschillende oppervlaktes. Wil je graag meer informatie over een bedrijfspand of kantoorruimte. Neem dan vrijblijvend contact met ons op.