Bedrijfsruimte huren Den Haag? Bekijk ons aanbod bedrijfspanden

Sorteer op:
Bedrijfsruimte huren
diverse units

Den Haag

Tauber 52
€300,- Per m2, per jaar
Vanaf: 16 m²
Bekijk dit pand

Bedrijfspand, kantoorpand, werkplekken of winkelpand huren in Den Haag? Huurbieding.nl is onbetwist de grootste online aanbieder van kantoorruimte, bedrijfsruimte en winkelruimte in Nederland. Actief in meer dan 230 steden verhuren wij geschikte bedrijfs-, kantoor- en winkelruimtes, waaronder op absolute A-locaties als Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht. Natuurlijk hebben we ook een ruimte voor jou beschikbaar in een locatie naar keuze. Gebruik de zoekfunctie om jouw pand te vinden. Geen zin om zelf te zoeken naar je bedrijfspand of kan je het bedrijfspand niet vinden op de website? Vul dan hier je zoekopdracht in.

Kantoorruimtes Den Haag

Den Haag is hét regeringscentrum van Nederland. Het is een stad die bekend staat om onder meer het internationaal staatsgerechtshof en het Internationaal Strafhof. Talloze bedrijven vestigen zich in Den Haag vanwege de vele business mogelijkheden. Het is een bruisende stad die voor bedrijven veel voordelen biedt.

Als je ervoor kiest om een kantoorruimte of winkelpand in Den Haag te huren, werk je  in een stad vol toonaangevende bedrijven. Denk aan Shell,  de Rijksoverheid en Mediamarkt. De stad ligt gunstig ten opzichte van andere steden. Zo ben je binnen een half uur in Rotterdam. Ook met het openbaar vervoer verplaats je jezelf snel door Den Haag of naar andere steden. Zo ben je zonder file op de plaats van bestemming.

Den Haag beschikt over vele bedrijfsparken, waardoor je ook een ruime keuze hebt uit bedrijfsruimtes en kantoorruimtes. Bekijk nu ons aanbod en vind jouw droomlocatie.

Kantoorruimtes in omgeving Den Haag

Den Haag heeft een zeer gunstige ligging ten opzichte van de grote steden als Amsterdam, Leiden en Rotterdam en dat maakt het automatisch ook aantrekkelijk om elder in de randstad een kantoorruimte te zoeken. Als je een kantoorruimte in de buurt van Den Haag zoekt dan behoren Delft, Leiden, Rijswijk, Wassenaar en Zoetermeer ook zeker tot de mogelijkheden.

Kantoorpand huren in Den haag

Op onze website beschikken wij over een breed aanbod in verschillende bedrijfspanden met verschillende oppervlaktes. Wil je graag meer informatie over een bedrijfspand of kantoorruimte. Neem dan vrijblijvend contact met ons op.