Zakenstation Heerhugowaard & Alkmaar online!

17 augustus 2020

Zakenstation Heerhugowaard & Alkmaar online!

 

Zakenstation Heerhugowaard

In het bedrijfsverzamelgebouw Het Zakenstation Heerhugowaard kan je verschillende typen kantoorruimtes huren. Er zijn kantoorruimtes in verschillende grootes tussen 20 m2 en 70 m2 en ook volledige kantoorruimtes. De kantoorruimte is gebruiksklaar met een snelle internetaansluiting en LED verlichting. Ook beschikken verschillende ruimtes over een airco, keuken en zonwering. Flexibiliteit is hierbij het kernwoord voor het huren van een kantoorruimte. 

Samen met ruim 90 andere ondernemers uit Heerhugowaard kunt u gebruik maken van alle faciliteiten van Het Zakenstation in Heerhugowaard. Zoals het huren van diverse vergaderruimtes bij De Restauratie kunt u terecht voor een verzorgde lunch of koffie. Er worden ook diverse borrels, workshops en zakelijke events voor en door de bedrijven uit Het Zakenstation georganiseerd. Voor meer info over het kantoorgebouw en verdere voorzieningen:

https://www.huurbieding.nl/aanbod/kantoorpand/heerhugowaard-stationsplein-99/3435

Zakenstation Alkmaar

Alkmaar is een populaire locatie voor het huren van kantoorruimtes. De kantoorruimte van Het Zakenstation ligt op het bedrijventerrein Beverkoog. De Beverkook heeft een centrale ligging in Alkmaar en is goed direct bereikbaar vanuit andere plaatsen zoals Langedijk en Heerhugowaard. De Beverkoog in Alkmaar is dus ideaal en er zijn al een breed scala aan bedrijven gevestigd. Alle kantoorruimtes van Het Zakenstation zijn gevestigd op de 1ste verdieping. U kunt bij ons gratis parkeren.

De kantoorruimtes worden gestoffeerd opgeleverd. De kantoorruimtes zijn gebruiksklaar, de ruimtes zijn voorzien van internetaansluitingen en verlichting. Het Zakenstation Alkmaar beschikt over verschillende kantoorruimtes in Alkmaar van verschillende metrages. Er zijn kantoorruimtes vanaf 20m2 beschikbaar.

Er zijn ook kantoorruimtes beschikbaar die zijn voorzien van airco, keuken en zonwering. Heeft u een kantoorruimte in Alkmaar gevonden die aansluit bij uw wensen of wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons en vraag vrijblijvend een rondleiding aan via:

https://www.huurbieding.nl/aanbod/kantoorpand/alkmaar-berenkoog-48/3436

Terug naar het nieuws overzicht