VIDEO: Nieuwe animatie video voor Huurbieding.nl.

8 juni 2020

VIDEO: Nieuwe animatie video voor Huurbieding.nl.

 

Ben je op zoek naar nieuwe bedrijfsruimte of heb je bedrijfsruimte leeg staan? Regel dat dan makkelijk en snel via Huurbieding.nl. In onderstaande video leggen wij in 85 seconden uit waar wij zowel huurder als verhuurder mee kunnen helpen.

Het grootste actuele aanbod

Huurbieding.nl is het platform voor leegstaande kantoren, winkels en bedrijfspanden, door heel Nederland! Wij hebben je nieuwe locatie online staan dankzijn de aangeboden panden van vele bedrijfsmakelaars, particuliere beleggers, beheerders en beursgenoteerde partijen. Vrijwel alle vastgoedpartijen zijn aangesloten op Huurbieding.nl. hierdoor beschikken wij over een groot actueel aanbod.

Huurder en verhuurder regelen het samen

Pand gevonden? Vraag een bezichtiging aan of stel eerst je vraag! Reageren is altijd kosteloos en vrijblijvend. Huurprijs te hoog of eerst onderhandelen? Vul dan eerst vrijblijvend en kosteloos je gewenste huurprijs in! Je contactgegevens zijn niet zichtbaar en komen direct binnen per mail bij de verhuurder. De verhuurder zal dan contact opnemen en je uitnodigingen voor een oriënterend gesprek en bezichtiging.

Géén courtagekosten!

Is het een deal geworden? Dan rekent Huurbieding.nl voor de verhuurder geen courtagekosten.

Vaste advertentieprijs

We hanteren een heldere aanpak en hebben een vaste advertentieprijs voor de verhuurders.

Welkom bij hét verhuurplatform van Nederland, welkom bij Huurbieding.nl

 

Terug naar het nieuws overzicht