Ondernemen in Vlaardingen? District U is de plek!

15 maart 2021

Ondernemen in Vlaardingen? District U is de plek!

 

Werkruimte huren in dit kantoorpand aan de Olivier van Noortlaan 120 te Vlaardingen?

Wat je ook doet, het kan in District U. Ben je op zoek naar kantoorruimte, een studio of creatieve ruimte? Of zoek je labruimte of een bedrijfskeuken? Tal van mogelijkheden en alles is bespreekbaar! Huur van klein tot groot, huur betaalbaar en flexibel. Ergens aan vastzitten kan altijd nog.

In District U is er alle ruimte om te ondernemen. Van kantoren, studio's, ateliers en horeca tot werkplaatsen, kant-en-klare professionele keukens en laboratoria. Het voormalig Unileverterrein in Vlaardingen wordt de komende jaren herontwikkeld tot een volwaardige stadswijk aan de Maas. Als pionier vind je hier nu al een betaalbare en creatieve werkplek met ruimte voor groei.

In directe verbinding met de historische binnenstad van Vlaardingen, met ruime parkeergelegenheid of binnen 15 minuten te bereiken vanaf Rotterdam met de Hoekse metrolijn.

Op deze dynamische locatie aan de Maas werk je tussen heel verschillende ondernemers, start-ups en creatievelingen. Je hebt alle ruimte om te netwerken, te creëren en te groeien. Voor meer informatie over District U en het vrijblijvend inplannen van een bezichtiging: 

https://www.huurbieding.nl/aanbod/kantoorpand/vlaardingen-olivier-van-noortlaan-120/3687

 

Terug naar het nieuws overzicht