NSI sluit langjarige huurovereenkomst met Dyade voor HNK Ede!

24 oktober 2022

NSI sluit langjarige huurovereenkomst met Dyade voor HNK Ede!


NSI heeft langjarige huurovereenkomsten gesloten met Dyade en Bionext voor HNK Ede aan de Bennekomseweg 41 en 43 in Ede. Dyade huurt een ruimte van circa 610 m² op de tweede verdieping en Bionext huurt een ruimte van 350 m² op de begane grond. Met beide huurders is een greenlease overeengekomen, waarin zowel huurder als verhuurder de gezamenlijke duurzaamheidsambities hebben vastgelegd. De gebouwen hebben een gezamenlijke oppervlakte van 9.655 m² en zijn door de transacties volledig verhuurd.

Dyade is een van de grootste dienstverleners in onderwijs en kinderopvang. Het bedrijf ondersteunt, adviseert en inspireert op het gebied van financiën en HR. Bionext is de ketenorganisatie voor duurzame biologische landbouw en voeding. De organisatie verbindt de Nederlandse biologische ketens van boer tot consument. 

HNK staat voor Het Nieuwe Kantoor en is onderdeel van kantorenbelegger NSI. Met dit concept speelt NSI in op de groeiende behoefte aan flexibele full service huisvestingsconcepten. Ook faciliteert het concept de groei van huurders door het bieden van doorgroeimogelijkheden naar grotere kantoorruimtes. 

HNK Ede heeft energielabel A en bestaat uit twee gebouwen. De locatie heeft verschillende faciliteiten, zoals een centrale receptie, horeca, flexwerkplekken, meeting rooms en full-service kantoorruimtes. 

De transactie met Dyade is tot stand gebracht door Smit Bedrijfshuisvesting en de lead is gegenereerd door Huurbieding.nl. De transactie met Bionext werd begeleid door CMC Bedrijfsmakelaars. 

Orgineel: 
https://nsi.nl/news/nl/nsi-sluit-langjarige-huurovereenkomsten-met-dyade-en-bionext-voor-hnk-ede/

Terug naar het nieuws overzicht