Muziekstudio huren of een opname studio?

30 juni 2020

Muziekstudio huren of een opname studio?

 
Heb jij interesse in het creëren van je eigen muziekstudio, repetitieruimte of opname studio? Inmiddels heeft My Music Studio 4 vestigingen in Rotterdam, Rijswijk en 2x Zoetermeer 

Overal is aan gedacht,  aangezien deze doelgroep specifieke wensen heeft met betrekking tot isolatie en elektra in de breedste zin van het woord.

Muziekstudio Rijswijk:
In de kelder van de oude Martini Rosso fabriek hebben we een uniek locatie omgebouwd. Hier hebben we geluidsdichte units gebouwd, waarin je zelf de akoestiek kunt bepalen.
https://www.huurbieding.nl/aanbod/kantoorpand/rijswijk-diepenhorstlaan-11c/3320

Muziekstudio Rotterdam:
In Rotterdam hebben we een etage van ca. 500 m2 in een aantal verschillende studio's opgedeeld. De grootte van de ruimtes varieëren van de kleinste met 20 m2 tot 80m2.
https://www.huurbieding.nl/aanbod/kantoorpand/rotterdam-schuttevaerweg-106c/4353

Muziekstudio Rotterdam: 
In Club Gusto bieden wij per direct geïsoleerde muziekstudio’s aan. Nadat je muziekapparatuur is geïnstalleerd kun je direct aan de slag!
https://www.huurbieding.nl/aanbod/kantoorpand/rotterdam-gustoweg-39-41/4559

Muziekstudio Zoetermeer:
De units zijn goed geisoleerd en volledig verbouwd inclusief dubbele deuren, de studio's worden turn-key opgeleverd, appratuur erin en je kunt draaien!
https://www.huurbieding.nl/aanbod/bedrijfspand/zoetermeer-aluminiumstraat-54/3642

Muziekstudio Zoetermeer:
Bent u opzoek naar een volledig ingerichte muziekstudio of opname studio in Zoetermeer? Per direct diverse units te huur aan de Aluminiumstraat 70.
https://www.huurbieding.nl/aanbod/bedrijfspand/zoetermeer-aluminiumstraat-70/4541Terug naar het nieuws overzicht