Laboratorium ruimte huren? Ook via Huurbieding.nl!

23 oktober 2020

Laboratorium ruimte huren? Ook via Huurbieding.nl!

Naast kantoorruimte, winkelruimte en bedrijfsruimte bieden wij nu ook laboratoriumruimte aan. We beginnen in Eindhoven, Rijswijk, Velp, Vlaardingen! Zie hier meer informatie:

Laboratoriumruimte te huur in Eindhoven:
HIGH TECH CAMPUS 10 - Eindhoven
In Mμ vind je next generation, high tech bedrijven die zich huisvesten in flexibele kantoorruimten en laboratoria. Het gebouw ligt aan de voet van ‘The Strip’: het levendige hart van HTCE met onder andere restaurants, een conferentiecentrum en een winkelcentrum. De HTCE wordt gezien als de slimste vierkante kilometer van Europa. Bedrijven in Mµ zijn een volwaardig onderdeel van de High Tech Campus Eindhoven en kunnen worden voorzien van diverse vormen van ondersteuning, waaronder netwerkevents, business development, financiering en bedrijfsadvies. Lees meer op:
https://www.huurbieding.nl/aanbod/kantoorpand/eindhoven-high-tech-campus-10/2987

HIGH TECH CAMPUS 9 - Eindhoven
βèta is onderdeel van de High Tech Campus Eindhoven (HTCE): met ruim 10.000 technici de bron van innovatie. Het gebouw ligt aan de voet van ‘The Strip’: het levendige hart van HTCE met onder andere restaurants, een conferentiecentrum en een winkelcentrum. De HTCE wordt gezien als de slimste vierkante kilometer van Europa. βèta is de ideale locatie voor jonge, innovatieve high tech bedrijven in Research & Development. Compleet uitgerust met moderne kantoorruimten en hoogwaardige, elektrotechnische laboratoria. Voor meer informatie zie:
https://www.huurbieding.nl/aanbod/kantoorpand/eindhoven-high-tech-campus-9/2986

DE LISMORTEL 31 - Eindhoven
Catalyst beschikt over een centrale receptie, vergader- en conferentiefaciliteiten met alle multimediale voorzieningen en een hoogwaardig breedbandig ICT netwerk. Als ondernemer maak je deel uit van de campus community en kun je gebruikmaken van de aanwezige voorzieningen, waaronder onderzoeksvoorzieningen, conferentiecentrum, kinderopvang, sportvoorziening en meer. Je bedrijf huisvesten op de TU/e Campus betekent werken vanuit het hart van technologische ontwikkeling met duizenden wetenschappers op loopafstand. De ligging van Catalyst is perfect, op de TU/e Campus van de Technische Universiteit Eindhoven: ‘a preferred place’ voor innovatieve bedrijvigheid. De bedrijven in Catalyst vormen een energiek netwerk, middenin de wereld van de universiteit. Met toegang tot kennis, specialistische onderzoeksfaciliteiten, potentiële business partners en opdrachtgevers. Voor vrijblijvend contact met de verhurende partij: 
https://www.huurbieding.nl/aanbod/kantoorpand/eindhoven-de-lismortel-31/2988

Laboratoriumruimte te huur in Rijswijk:
Treubstraat 1:
Het gebouw ‘Cobbenhage’ betreft een representatief gebouw van ca. 5.800 m². Het gebouw bevindt zich op bedrijventerrein Plaspoelpolder en beschikt over EPC label A++. Het gebouw is volledig hoogwaardig gerenoveerd, inclusief nieuwe klimaatinstallatie, entree en gevel. Op dit moment is er nog ca. 3.101 m² v.v.o. kantoor-/ labruimte beschikbaar. Vanwege de gunstige hoogte van het plafond, met hoogwaardige klimaatinstallaties, is het mogelijk om de kantoorruimte te verbouwen naar laboratoriumruimte.

https://www.huurbieding.nl/huren/kantoorruimte/rijswijk-treubstraat-1-2288eg/4740


Laboratorium ruimte te huur in Velp:
Florijnweg 4 :
Gelegen op bedrijventerrein ‘’De Beemd’’ nabij knooppunt Velperbroek staat dit vrijstaande representatieve kantoorgebouw bestaande uit drie bouwlagen met laboratorium. De centrale entree met receptie bevindt zich op de begane grond. Via een centrale gang zijn de kantoorruimtes en de laboratoriumruimte op de begane grond toegankelijk. Via het centrale trappenhuis en een lift zijn de verdiepingen bereikbaar. Alle verdiepingen bestaan uit een centrale gang met cellenkantoren. 

https://www.huurbieding.nl/huren/kantoorruimte/velp-florijnweg-4-6883jp/5350 

Laboratorium ruimte te huur in Vlaardingen:
Olivier van Noortlaan 120 :
In District U is er alle ruimte om te ondernemen. Van kantoren, studio's, ateliers en horeca tot werkplaatsen, kant-en-klare professionele keukens en laboratoria. Het voormalig Unileverterrein in Vlaardingen wordt de komende jaren herontwikkeld tot een volwaardige stadswijk aan de Maas. Als pionier vind je hier nu al een betaalbare en creatieve werkplek met ruimte voor groei. In directe verbinding met de historische binnenstad van Vlaardingen, met ruime parkeergelegenheid of binnen 15 minuten te bereiken vanaf Rotterdam met de Hoekse metrolijn.

https://www.huurbieding.nl/aanbod/kantoorpand/vlaardingen-olivier-van-noortlaan-120/3687

Terug naar het nieuws overzicht