Kantoorruimte huren in het bruisende centrum van Rotterdam?

27 januari 2021

Kantoorruimte huren in het bruisende centrum van Rotterdam?

 

Dit unieke kantoorpand ligt in het hart van Rotterdam, met een spectaculair uitzicht op de groene Westersingel. In de directe nabijheid voorzieningen zoals winkels, hotel, trams en metro. Het pand is gelegen in het centrum van Rotterdam tegenover de Westersingel en is zeer goed bereikbaar zowel met het eigen als het openbaar vervoer. Tramlijn 5 stopt aan de Eendrachtsweg, het vernieuwde Rotterdam Centraal Station bevindt zich op 5 minuten loopafstand.

Qua locatie kun je je geen betere plek wensen. Het bruisende stadscentrum ligt letterlijk aan je voeten en het Centraal Station bevindt zich op slechts 2 minuten fietsafstand. Het pand grenst direct aan de groene boomrijke Westersingel die onderdeel uitmaakt van een ''Beschermd Stadsgezicht''. Aan de achterzijde van het pand kunnen de toekomstige bewoners gebruik maken van een gemeenschappelijke zeer diepe binnentuin. Ondanks de stadse ligging kun je hier heerlijk tot rust komen.

Het pand ligt in de gewilde stadswijk Cool, een buurt waar kunst, cultuur en dynamiek steekwoorden zijn die bij uitstek van toepassing zijn. De locatie zorgt voor maximaal gemak doordat werkelijk alle stadse faciliteiten in de directe omgeving liggen. Dit biedt een gevarieerd aanbod waarbij er altijd iets nieuws te ontdekken valt! Enerzijds ben je binnen no time op de gezellige Witte de Withstraat met talloze eet- en drinkcafés, galeries, musea en winkels. Anderzijds sta je binnen no time op de Lijnbaan waar je naar hartenlust kunt shoppen. Ook de West-Kruiskade is makkelijk te bereiken waar specifieke ingrediënten van diverse toko’s gehaald kunnen worden. Kortom, een buurt vol diversiteit!

Momenteel zijn er twee etage's van ieder circa 250 m2 beschikbaar voor verhuur. Bekijk de volgende pagina voor meer informatie over de kantooretage's en voor het online contact met de verhuurder:

https://www.huurbieding.nl/aanbod/kantoorpand/rotterdam-mauritsweg-23/3647

Terug naar het nieuws overzicht