Kantoorruimte huren aan de Wijnhaven te Rotterdam?

16 juni 2020

Kantoorruimte huren aan de Wijnhaven te Rotterdam?

 

Representatief hoogwaardig kantoorgebouw in het centrum van Rotterdam. Het kantoorgebouw ligt gelegen in het monumentale pand “de Tijdgeest” aan de Wijnhaven 15 te Rotterdam. Het pand heeft een fraai uitzicht over de binnenhaven van de Wijnhaven en is gelegen in het centrum van Rotterdam. De plafonds in het pand zijn voorzien van prachtige ornamenten en daarbij beschikt het gebouw over verschillende originele stijlelementen waaronder glas in lood ramen, monumentale schouwen en parket.

Het gebouw is onderdeel van een rij monumentale koopmanshuizen die tijdens het bombardement van Rotterdam buiten schot zijn gebleven. De koopmanshuizen en Het Witte Huis aan de Wijnhaven/Oostwijnstraat zijn een begrip in Rotterdam en ver daarbuiten. Zij vormen de geschiedenis aan de westzijde van de Oude Haven.

De Wijnhaven is gelegen in het centrum van Rotterdam aan de verlengde Willemsbrug en de Oude Haven. Het zakelijk centrum van Rotterdam aan de Blaak/Westblaak/Coolsingel is op loopafstand gelegen. De belangrijkste winkelstraten van Rotterdam zoals de Lijnbaan, Meent en de Hoogstraat liggen op een steenworp afstand.

Er zijn diverse ruimtes beschikbaar voor de verhuur. Benieuwd naar de mogelijkheden? Voor meer info: 

https://www.huurbieding.nl/aanbod/kantoorpand/rotterdam-wijnhaven-15/3300

Terug naar het nieuws overzicht