Kantoor werkplekken te huur in de Amsterdamse Rivierenbuurt!

12 augustus 2020

Kantoor werkplekken te huur in de Amsterdamse Rivierenbuurt!

 

Flexwerken, vergaderen, trainen en coachen wanneer je maar wilt, zonder eigen kantoor, mét alle faciliteiten. Je bent welkom bij Well@Work, het flexwerkkantoor in de Amsterdamse Rivierenbuurt. Hier werk je met maximale flexibiliteit in een stijlvolle, professionele omgeving, waar extra zorg is voor een gezond, ontspannen en sfeervol werkklimaat.

Bij Well@Work werk je veilig. Er is voldoende afstand tussen de werkplekken en in het hele pand is voldoende ruimte om veilige afstand van elkaar te behouden. Er is er op verschillende plaatsen schoonmaakmateriaal aanwezig en desinfecterende handgel is altijd handbereik.

Flexwerkplek in Amsterdam huren?

Wat bij Well@Work voorop staat is flexibiliteit. Zo kun je al voor €10,- per dag bij ons terecht. Als je vaker langs wilt komen is het aan te raden om een strippenkaart aan te schaffen. Met deze strippenkaart kun je zo vaak langskomen als je zelf wilt. Wij strepen dan een halve dag of hele dag af. Naast de strippenkaart kun je ook een contract afsluiten voor korte of langere tijd. Hierin heb je de keuze tussen een week, een maand of een langere periode. Indien nodig kunnen we ook een contract op maat voor je opstellen.

Huur vergaderruimte Amsterdam
Zoek je een vergaderruimte in Amsterdam? Dan kun je bij Well@Work terecht! Wij bieden een vergaderruimte aan waar je afgesloten en ongestoord kunt vergaderen. De ruimte is geschikt voor zo'n 12 tot 14 personen. Wanneer dit wenselijk is kunnen wij de zitplaatsen ook voor je uitbreiden. Bij Well@Work staat flexibiliteit heel hoog in het vaandel. Zo kun je zelf kiezen of je de ruimte huurt voor een uur, per halve dag of voor een hele dag. Denk je de vergaderruimte vaker nodig te hebben? Dan kunnen we samen gebruiksovereenkomsten opstellen voor langere termijn.

Plan vrijblijvend een bezichtigingsafspraak in of kom eerst meer informatie te weten via:

https://www.huurbieding.nl/aanbod/werkplekken/amsterdam-rijnstraat-170/3426

 

Terug naar het nieuws overzicht