Indrukwekkend; Kantoorruimte Spuistraat 1 Amsterdam.

16 maart 2021

Indrukwekkend; Kantoorruimte Spuistraat 1 Amsterdam.


Het kantoorgebouw ‘Highland Offices’ is gelegen aan de Spuistraat 1 in Amsterdam, een markante locatie aan het begin van de populaire Spuistraat en op een steenworp afstand van het Amsterdam Centraal Station.

Deze buurt heeft echt alles! Te voet bereikt u alle hotspots in de buurt zoals de Dam, de Jordaan en de grachtengordel. De Haarlemmerstraat en de Haarlemmerdijk vormen samen een in de Jordaan gelegen juweeltje. Je vindt hier allerlei winkels variërend van onafhankelijke boetiekjes, gespecialiseerde winkels, kleine salons tot trendy maar betaalbare restaurants, bars en een oude bioscoop. Door de prachtige centrale locatie is het een zeer gewilde plek voor bedrijfshuisvesting.

‘Highland Offices’ bestaat uit twee gekoppelde gebouwen, hierdoor ontstaat een unieke situatie in het centrum van Amsterdam, namelijk een groot aaneengesloten metrage. Het kantoorgebouw bestaat in totaal uit circa 1.333 m² v.v.o. kantoorruimte, verdeeld over het souterrain, de begane grond, 1e, 2e, 3e verdieping en een zolderverdieping.

Hier kunt u meer informatie vinden:
https://www.huurbieding.nl/aanbod/kantoorpand/amsterdam-spuistraat-1/3688

Terug naar het nieuws overzicht