Igluu en Huurbieding.nl starten samenwerking!

6 juni 2021

Igluu en Huurbieding.nl starten samenwerking!

 

Igluu: “Work Space for professionals”!

Igluu biedt bedrijven met haar Work Space-concept verschillende huurmogelijkheden in een dynamische werkomgeving: van een enkele werkplek tot aan een of meerdere luxe kantoorunits. Middels het full service pakket word je als professional volledig ontzorgd.

Kantoorruimte in Eindhoven te huur

Igluu Eindhoven is gevestigd op de 1e verdieping van het markante voormalige Philips-gebouw “De Lichttoren”, in het centrum van Eindhoven. Waar vroeger in dit gebouw de gloeilampen werden gemaakt, is het nu de thuisbasis van veel verschillende bedrijven werkzaam in diverse branches.

De Lichttoren ligt in het stadscentrum van Eindhoven, met alle voorzieningen binnen handbereik. Het Centraal Station bevindt zich op loopafstand, wat de bereikbaarheid met het openbaar vervoer uitstekend maakt.

https://www.huurbieding.nl/aanbod/werkplekken/eindhoven-lichttoren-32/3793

Kantoorruimte in Den Haag te huur

Igluu Den Haag is gevestigd op de bovenste drie verdiepingen van het markante gebouw genaamd “Couperus Offices" op de rand van het centrum van Den Haag. Het kantoor ligt op de hoek van de Mauritskade en het Louis Couperusplein, met alle voorzieningen binnen handbereik. Het Centraal Station bevindt zich op 15m loop, 10m fiets of 2 tramhaltes afstand, wat de bereikbaarheid met het openbaar vervoer uitstekend maakt.

Waar vroeger in dit gebouw het hoofdkantoor van de Billiton groep gevestigd was, is het nu de thuisbasis van veel verschillende bedrijven werkzaam in diverse branches. Door de open en inspirerende indeling van de ruimtes met gemeenschappelijke lounges wordt de toevallig ontmoeting gefaciliteerd. Bij Igluu leg je eenvoudig contacten en komt het vaak tot uitwisseling van netwerk, kennis en kunde.

https://www.huurbieding.nl/aanbod/kantoorpand/den-haag-louis-couperusplein-2/3792

 

Terug naar het nieuws overzicht