Huurbieding.nl werft succesvol nieuwe huurders voor Curo Vastgoed.

5 december 2020

Huurbieding.nl werft succesvol nieuwe huurders voor Curo Vastgoed.


Curo Vastgoed is een landelijke, ervaren vastgoedbeheerder voor zowel institutionele beleggers als particuliere vastgoedeigenaren. De dienstverlening van Curo Vastgoed omvat het totale vastgoedbeheer, waarbij het asset management uiteraard niet mag ontbreken. Middels dit commerciële vastgoedmanagement van de bij haar ondergebrachte vastgoedportefeuilles, zorgt Curo Vastgoed voor het vinden en behouden van passende huurders voor de objecten. Vastgoedeigenaren zijn door deze dienstverlening verzekerd van een constante stroom van inkomsten en een rendabele investering in het vastgoed.

Het vinden van deze nieuwe huurders gebeurt naast het op reguliere wijze inzetten van makelaars, mede op basis van de door Huurbieding.nl gegenereerde leads. Zo heeft de samenwerking met Huurbieding.nl recent gezorgd voor de match tussen Terzake Nederland en het object genaamd De Poort van Deventer in Deventer. Sinds 1 oktober 2020 huurt deze huurder ruim 250 m2 in het markante object, gelegen aan de A1.

Marthijn Weijermars, eigenaar Curo Vastgoed: De samenwerking tussen Kees Jan Verpanke van Huurbieding.nl en Curo Vastgoed verloopt met name prettig omdat beide partijen dezelfde werkwijze hanteren; korte lijnen, snel schakelen en alle betrokkenen continu blijven informeren. Iedere lead wordt zo snel mogelijk opgevolgd en de uitkomst hiervan wordt teruggekoppeld aan Huurbieding.nl. Ook het aanbieden van overige passende panden, op basis van de initiële zoekopdracht van de potentiële huurder, een stapje verder denken zoals we bij Curo Vastgoed gewend zijn, is een werkwijze waarin Huurbieding.nl meedenkt. 

Bekijk hier de panden die Curo Vastgoed aanbiedt via Huurbieding.nl: 
https://www.huurbieding.nl/aanbieder/curo-vastgoed/1576

Wilt u meer weten over Curo Vastgoed en haar dienstverlening, bezoek dan de website: https://www.curovastgoed.nl/diensten/

Update 21-11-2020;
Ook Buro Holland kiest via Huurbieding.nl voor een nieuwe kantoorruimte in het pand aan de Diepenveenseweg 159 te Deventer. Zij huren circa 325m2 kantoorruimte per 1 januari 2021.  

 
Terug naar het nieuws overzicht