Huurbieding.nl en Ficaria Vastgoedbeheer vergroten samenwerking.

9 februari 2021

Huurbieding.nl en Ficaria Vastgoedbeheer vergroten samenwerking.

Ficaria Vastgoedbeheer heeft wederom de samenwerking met Huurbieding.nl uitgebreid door diverse bedrijfspanden in de regio van Rotterdam aan te melden. In totaal heeft Ficaria Vastgoedbeheer al ruim 30 bedrijfspanden in verhuur gezet via dit platform.

Kim: Wij beheren meer ca.300 bedrijfs-kantoorpanden in de regio‘s Rotterdam/Drechtsteden e.o. voor verschillende eigenaren. Huurbieding.nl is voor ons van zeer toegevoegde waarde als het gaat om het genereren van extra leads uit de markt. De binnenkomende leads zetten wij dan direct door naar de aangewezen bedrijfsmakelaars voor de bezichtigen en daaruitvoortvloeiende onderhandelingen.

Kees Jan: Wij werken nu al enkele jaren samen met Ficaria Vastgoedbeheer en hebben al vele successen mogen boeken door middel van onze online marketing kanalen. Wij werken graag voor de dames van Ficaria vanwege o.a. de snelheid van het doorzetten van de leads naar de desbetreffende bedrijfsmakelaars en onze onderlinge communicatie met elkaar.

Bekijk hier de aangemelde panden: 
https://www.huurbieding.nl/aanbieder/ficaria-beheer-bv/211

Over Ficaria vastgoedbeheer:
Ficaria heeft vanuit een laagdrempelig kantoor in Barendrecht ruim 300 panden in beheer. Met een klein team van jong gedreven professionals behartigt Ficaria zaken als: financieel, technisch, juridisch, alsmede het commercieel beheer. Zie voor meer informatie: https://www.ficaria.nl/

Afbeeldingsresultaat voor Ficaria Vastgoedbeheer

 

Over Huurbieding.nl:
Huurbieding.nl is opgericht om zodoende de vastgeroeste verhuurmarkt open te breken. Binnen twee jaar waren wij al actief in alle twaalf de Nederlandse provincies. Op het moment heeft Huurbieding.n ruim 3500 bedrijfspanden in de verhuur van circa 450 vastgoedpartijen. Via het platform reageren er meer dan 1.500 ondernemers per maand.

Terug naar het nieuws overzicht