Huurbieding van start voor Certitudo Capital!

10 augustus 2021

Huurbieding van start voor Certitudo Capital!

 

Certitudo Capital, opgericht in 2002, is een particuliere projectontwikkelaar en vastgoedbelegger, gevestigd in ’s-Hertogenbosch. Wij zijn actief op het gebied van zowel commercieel als residentieel vastgoed, grondposities, (her)ontwikkeling en overnames van dan wel participaties in bestaande onroerend goed portefeuilles c.q. vennootschappen.

Lees hieronder meer over de eerste twee kantoorgebouwen van Certitudo Capital op Huurbieding.nl:

Kantoorruimte in Eindhoven te huur:
Beukenlaan 137-141 betreft een representatief vrijstaand gebouw van drie verdiepingen, gelegen op een zicht locatie aan de drukke Rondweg te Eindhoven. Certitudo heeft met een renovatie het pand naar een duurzaam niveau gebracht en beschikt over energielabel A. Per 1 augustus 2021 is er 450 m2 beschikbaar voor verhuur. Voor meer informatie:

huurbieding.nl/aanbod/kantoorpand/eindhoven-beukenlaan-137-141/3878

Kantoorruimte in Amsterdam te huur:
Dit moderne en representatieve kantoorgebouw, bestaande uit 6 bouwlagen, is gesitueerd in bedrijvengebied Amstel III aan de Paasheuvelweg 3 in Amsterdam en wordt grootschalig gerenoveerd. Het gebouw heeft een representatieve uitstraling met een opvallende eigen identiteit en bevindt zich op een zeer goede zichtlocatie. Het object is voorzien van een hoogwaardig afwerkingsniveau. Lees meer over de beschikbare kantoorvloeren:

huurbieding.nl/aanbod/kantoorpand/amsterdam-paasheuvelweg-3/3879

Terug naar het nieuws overzicht