HNK Den Haag: flexibel werken en groeien in een koninklijke sfeer

22 augustus 2019

HNK Den Haag: flexibel werken en groeien in een koninklijke sfeer

 

Historische meesterwerken en moderne architectuur, koninklijke en politieke sferen en het strand om de hoek: de Hofstad heeft het allemaal.

Een tijdelijke kantoorruimte huren bij HNK Den Haag is verfrissend voor je brein. De typisch Haagse, avontuurlijke mentaliteit is zelfs een beetje besmettelijk; voor je het in de gaten hebt, dein je op hetzelfde tempo mee op de golven en beklim je die spreekwoordelijke ladder sneller dan je had durven dromen.

Bij HNK hebben we de Hofstad een mooi plekje gegeven in het interieur. Zo kun je bijvoorbeeld in onze ‘Tweede Kamer’ vergaderen, maar je ook even terugtrekken in één van de achterkamertjes als je focus nodig hebt.

We moedigen je aan om buiten je comfort zone te treden en je dromen na te jagen. Ga jij jouw carrière ambities realiseren in deze broedplaats voor ondernemend talent?

Even unpluggen na een drukke en intensieve werkdag

Rustmomenten zijn essentieel voor het behouden van je creativiteit; en waar kun je nu beter tot rust komen dan in ‘die mooie stad achter de duinen’?! Ook in de duinen zelf kun je goed relaxen: in zo’n 25 minuten rijd je met de auto naar zee. Waai lekker uit, maak een wandeling of geniet in je luie stoel van de avondzon bij één van de strandtentjes.

Ook in de binnenstad is een hoop te beleven. Neem één van je klanten eens mee naar een voorstelling in de Koninklijke Stadsschouwburg, of beweeg je naar het hart van de democratie en bezoek het Binnenhof. Hier kun je een rondleiding volgen en een kijkje nemen in de Tweede Kamer.

Je hoeft het natuurlijk niet ver te zoeken om even uit je kantoorruimte te stappen. HNK Den Haag heeft ervoor gezorgd dat je alle ruimte hebt om bij te tanken. In ons in-house café Soof kun je genieten van een vers gemaakt sapje, een heerlijke lunch of een goede kop koffie. Maak eens een praatje met andere huurders. Wellicht kunnen jullie iets voor elkaar betekenen!

Een tijdelijke kantoorruimte huren midden in de Randstad
Het gebouw van HNK Den Haag ligt aan de poort van Forepark, een groot business terrein waar meer dan 200 bedrijven zich gevestigd hebben. Genoeg opties tot netwerken! Je loopt in een kwartier naar Forepark, maar je kunt uiteraard ook afspreken in café Soof.

HNK Den Haag ligt in het hart van de Randstad en is een centrale locatie in de regio Haaglanden. De directe ligging aan de A4 en de uitstekende verbinding met de A12, A13, de Noordelijke Randweg én de N470 maakt jouw kantoor nog beter bereikbaar! Mocht je graag gebruik maken van het openbaar vervoer, dan is Randstad Rail er altijd voor je: reis met de tram naar de stations Den Haag CS, Rotterdam CS en Zoetermeer, gebruik het metronetwerk of pak buslijn 33 of 60.

Samen naar de top: groei staat bij HNK centraal

Bij HNK willen we je alle ruimte geven die jouw bedrijf nodig heeft. Of je nu net start of zó snel groeit dat je kantoor te klein wordt; niets is te gek. Bij HNK kun je een flexibele werkplek huren voor een dag(deel) of meer, maar ook bieden we turn-key kantooroplossingen die nauw aansluiten bij wat voor jou het beste werkt.

Je huurt bij HNK per metrage en weet dus altijd precies waar je voor betaalt. Richt je je kantoor liever helemaal zelf in? Dan denken we graag met je mee voor een kantoor-op-maat. Voor ondernemers die op zoek zijn naar een praktische en eventueel tijdelijke kantoorruimte, zijn onze managed offices uitermate geschikt. In onze managed offices staat het meubilair al voor je klaar; je kunt er morgen al intrekken! Benieuwd naar de actuele beschikbaarheid van de kantoorruimtes? Zie hiervoor de onderstaande link:

https://www.huurbieding.nl/aanbod/kantoorpand/den-haag-oude-middenweg-17/2623

Terug naar het nieuws overzicht