High Tech Campus Eindhoven nu online!

11 november 2019

High Tech Campus Eindhoven nu online!

 

Werken en innoveren op de slimste vierkante km van Nederland?

High Tech Campus Eindhoven (HTCE) biedt die mogelijkheid! Meer dan 150 bedrijven, instituten en zo’n 10.000 onderzoekers, ontwikkelaars en ondernemers werken er aan de technologieën en producten van morgen.Klaar voor de volgende stap? βèta is de ideale locatie voor jonge, innovatieve high tech bedrijven in Research & Development. βèta is compleet uitgerust met moderne kantoorruimten en hoogwaardige, elektrotechnische laboratoria.

βèta is onderdeel van de High Tech Campus Eindhoven (HTCE): met ruim 10.000 technici de bron van innovatie. Het gebouw ligt aan de voet van ‘The Strip’: het levendige hart van HTCE met onder andere restaurants, een conferentiecentrum en een winkelcentrum. De HTCE wordt gezien als de slimste vierkante kilometer van Europa.

βèta is de ideale locatie voor jonge, innovatieve high tech bedrijven in Research & Development. Compleet uitgerust met moderne kantoorruimten en hoogwaardige, elektrotechnische laboratoria.

https://www.huurbieding.nl/aanbod/kantoorpand/eindhoven-high-tech-campus-9/2986

Mμ is er voor bedrijven in Research & Development, met een focus op lifetec en new energy. Deze next generation, high tech bedrijven kunnen zich huisvesten in flexibele kantoorruimten en laboratoria. 

Mμ is van alle gemakken voorzien en biedt jou representatieve kantoorruimte en hoogwaardige laboratoria binnen het groot zakelijke netwerk van de High Tech Campus Eindhoven. Deze hotspot-locatie geeft jou bedrijf aantrekkingskracht, een sterk imago en binnen dit kantoor alle ruimte om sneller te groeien. 

Zowel in Mµ als op de High Tech Campus vind je veel voorzieningen waaronder onderzoeksfaciliteiten, een conferentiecentrum, kinderopvang, sportvoorzieningen en meer. Laboratoria kunnen tevens worden voorzien van labmeubilair, waaronder zuurkasten, spoeltafels en bergkasten. Het is een echte toegangspoort tot Brainport Eindhoven.

https://www.huurbieding.nl/aanbod/kantoorpand/eindhoven-high-tech-campus-10/2987

Catalyst bestaat uit kleinschalige kantoor- en laboratoriumruimten op de TU/e Campus. Hier creëren we een stimulerende omgeving voor jonge, innovatieve technologiebedrijven binnen de thema's: werktuigbouw, elektra, fysica en (bio)chemie.

De ligging van Catalyst is perfect, op de TU/e Campus van de Technische Universiteit Eindhoven: ‘a preferred place’ voor innovatieve bedrijvigheid. De bedrijven in Catalyst vormen een energiek netwerk, middenin de wereld van de universiteit. Met toegang tot kennis, specialistische onderzoeksfaciliteiten, potentiële business partners en opdrachtgevers.

https://www.huurbieding.nl/aanbod/kantoorpand/eindhoven-de-zaale-11/2989Twinning biedt kantoorruimten aan bedrijven actief in ICT, (embedded) software en elektronica. Twinning laat niets te wensen over voor jonge tech bedrijven en is een flexibele, bewezen succesformule voor de lancering van technologische producten, processen en diensten.

De ligging van Twinning is perfect, op de TU/e Campus van de Technische Universiteit Eindhoven: ‘a preferred place’ voor innovatieve bedrijvigheid. De bedrijven in Twinning vormen een energiek netwerk, middenin de wereld van de universiteit. Met toegang tot kennis, specialistische onderzoeksfaciliteiten, potentiële business partners en opdrachtgevers.

Twinning biedt een stimulerende omgeving voor innovatieve technologiebedrijven. Bedrijven in Catalyst kunnen worden voorzien van diverse vormen van ondersteuning, waaronder netwerkevents, business development, financiering en bedrijfsadvies.

https://www.huurbieding.nl/aanbod/kantoorpand/eindhoven-de-lismortel-31/2988

Terug naar het nieuws overzicht