Flink huurt via Huurbieding.nl pand van Urban Industrial!

2 december 2021

Flink huurt via Huurbieding.nl pand van Urban Industrial!

 

Urban Industrial heeft de Anthonetta Kuijlstraat 42 in Rotterdam verhuurd aan Flink (boodschappenservice in 10 minuten), hierdoor is het bedrijvencomplex aan de Anthonetta Kuijlstraat 32-50 volledig verhuurd, mede dankzij Huurbieding.nl! 

Door de strategische ligging in het gebied Rotterdam Alexander-Prinsenland, heeft Flink voor deze locatie gekozen. Flink is reeds Huurder binnen onze portefeuille. De verhuurdeal is mede daardoor snel tot stand gekomen.

Over Urban Industrial:
Urban Industrial is uitgegroeid tot een toonaangevende marktspeler op het gebied van bedrijfshallen en groeit de komende jaren graag nog verder door. Bekijk hier het actuele aanbod van bedrijfspanden door heel Nederland: https://www.huurbieding.nl/aanbieder/urban-industrial/1096

Over Huurbieding.nl
Huurbieding.nl is een verhuurplatform voor leegstaande kantoren, winkels en bedrijfspanden. Momenteel adverteren er circa 650 vastgoedpartijen op Huurbieding.nl en tonen er maandelijks 1.500 + ondernemers interesse in de ruim 4.500 kantoor, winkel en bedrijfspanden!

Terug naar het nieuws overzicht