Flexizone groeit samen met Huurbieding.nl!

25 mei 2020

Flexizone groeit samen met Huurbieding.nl!


Flexizone biedt kantoor, werk- en opslagruimte aan creatieve bedrijven. De diversiteit aan bedrijven bij Flexizone zorgt voor een dynamische omgeving waar members kennis met elkaar delen en elkaars business versterken. Ooit begonnen met één pand in Rotterdam zijn we nu uitgeroeid tot een bekend concept in Nederland met 10+ locaties.

Rick Wijers; Huurbieding.nl heeft hierbij een grote rol gespeeld in het helpen verhuren van onze units. Hun leads komen direct bij ons binnen waarna wij ze filteren en vervolgens weer doorzetten naar onze salesmanagers.

Als wij kijken naar de afgelopen tijd heeft Huurbieding.nl voor circa 150 leads gezorgd waaruit 15 uiteindelijk zijn geconverteerd naar een deal, met een dealwaarde van bijna 200K. We werken graag met Huurbieding.nl samen omdat zij een goed bereik hebben naar onze doelgroep, bijvoorbeeld de creatieve ondernemer en de maakindustrie. Daarnaast versterken we elkaar in het groei proces waardoor we samen een leuke business kunnen opzetten. 

Kees Jan Verplanke; De samenwerking die wij hebben met Flexizone is erg prettig en goed om te horen dat onze leads daadwerkelijk converteren. Hier horen wij normaal weinig over omdat wij werken met vaste prijzen en geen courtage rekenen bij verhuursucces. De manier waarop Flexizone omgaat met de leads zien wij gelukkig steeds vaker terug. Vooral bij meerdere panden is het goed om één persoon alles op te laten pakken en te filteren en dan door te zetten naar de Salesmanager!

Bekijk hier de panden van Flexizone:
https://www.huurbieding.nl/aanbieder/flexizone/1679

Meer weten over Flexizone:
https://www.flexizone.nlTerug naar het nieuws overzicht