Flexibele kantoorruimte te huur in het Emma gebouw te Eindhoven!

18 augustus 2020

Flexibele kantoorruimte te huur in het Emma gebouw te Eindhoven!

 

Flexibele kantoorruimte te huur in Eindhoven, gevestigd in een van de emblematische gebouwen van de stad, De Emma. Het ligt vlak in het historische stadscentrum, op enkele meters van de winkelzone en op vier minuten lopen van Eindhoven Centraal Station. Pendelaars kunnen dus gemakkelijk met het openbaar vervoer komen. Het unieke, bruisende stadscentrum zorgt voor een unieke dynamiek. Er bestaat met andere woorden geen betere plek om te werken dan in Eindhoven. Eindhoven is een van de meest innovatieve plekken in Europa.

Je eigen bureau
Uw privédesk in onze gesloten gedeelde werkruimte. 24/7 toegang tot alle gemeenschappelijke ruimtes en uw beveiligde bewoner gebied.

Privékantoorlounge
Voor 1 tot 100 personen. Alle services inbegrepen – 24/7 toegang tot alle community-ruimtes en uw beveiligde private office-suiteleden.

Voor mensen die af en toe bij Welkin en Meraki willen werken, alleen in de avonduren en in het weekend of gewoon elke dag. We hebben een volledig aanbod van relevante lidmaatschapsaanbiedingen voor u. Bekijk vrijblijvend het volledige aanbod op:

https://www.huurbieding.nl/aanbod/werkplekken/eindhoven-emmasingel-33-35/3437

 

Terug naar het nieuws overzicht