Fietsend naar je werk!

20 mei 2022

Fietsend naar je werk!


Fietsen naar je werk heeft vele voordelen! In deze blog beschrijven wij de voordelen van dit vervoersmiddel. Ben jij vandaag lekker op het fietsje naar kantoor gestapt? Na het lezen van dit verhaal ben jij gegarandeerd Team Fiets! 

Lekker in beweging
Ja, natuurlijk is het superdeluxe om ’s ochtends in je auto te stappen, een muziekje aan te zetten en naar je werk te tuffen. Alleen vergeet niet dat je in de tijd dat je in de file staat ook al een mini work-out had kunnen doen: fietsen. En nee, dit hoeft echt geen Tour de France achtige toestand te zijn. Gewoon lekker chill trappen… een mooie manier om wakker te worden én voor het begin van je werkdag al de nodige calorieën te verbranden.

Tanken doet pijn
Het is tegenwoordig geen pretje om je auto vol te tanken. Fietsen is dus niet alleen een gezonde en toekomstbestendige oplossing, maar ook nog eens eentje die heel budgetvriendelijk is. De aanschaf van een normale fiets kost je de kop niet en ook elektrische modellen zijn tegenwoordig goed te betalen. Misschien zelfs wel via een fietsenplan op je werk. Dat zou helemaal mooi zijn!

Mooie afsluiting van de werkdag
Na een dag zwoegen op kantoor zit je hoofd vaak nog vol met gedachtes. Hoe lekker is het dan om na een dag zitten op je fietsje te stappen en de dag van je af te laten glijden. Tijdens het trappen schudt je de dag van je af. Eigenlijk is het een soort van meditatie én transport in één!

Veel fietsplezier!
Wij zijn ervan overtuigd dat je na het lezen van bovenstaande argumenten om bent en vanaf nu op de fiets naar het werk gaat. Of in ieder geval vaker dan voorheen. Want wij snappen ook dat het in een dikke regenbui of op een dag met vele afspraken soms gewoon praktischer is om in jouw glimmende bolide te stappen. Maar daar hebben we het vandaag even niet over. 

Terug naar het nieuws overzicht