Een kantoorhond: jouw ideale collega!

4 maart 2022

Een kantoorhond: jouw ideale collega!

 

Een hond op kantoor: het klinkt misschien gek, maar bij grote bedrijven zoals Google en Amazon is het de normaalste zaak van de wereld om een trouwe viervoeter als collega te hebben. Het leek ons de perfecte aanleiding om voor jou op een rijtje te zetten waarom wij vinden dat een kantoorhond de ideale aanvulling is op jouw vaste kantoorbezetting!

Verplichte lunchwalk
Allereerst is een hond op kantoor een stok achter de deur als het gaat om wat extra beweging. Het beestje moet immers een aantal keren per dag een blokje om en als je de taken een beetje verdeeld, dan komen alle collega’s met gemak aan wat extra stappen op de stappenteller. Een welkome afwisseling tijdens een dagje knallen achter de laptop, toch? Goed voor lichaam én geest!

Een frisse neus
Tijdens de wandeling met jouw kantoorhond snuif je een gezonde dosis frisse lucht op. En ja, natuurlijk moet je er ook aan geloven als het wat minder weer is. Maar dat heb je toch wel over voor die trouwe hond?! De dagelijkse dosis frisse lucht zorgt voor extra energie en ruimte voor nieuwe ideeën.

Minder stress
De aanwezigheid van een dier zorgt voor minder stress. Dat blijkt uit diverse onderzoeken. Nóg een goede reden dus om een trouwe viervoeter op kantoor aan te nemen!  Stress is immers één van de belangrijkste redenen van ziekteverzuim. De kantoorhond kan er dus zomaar voor zorgen dat jouw medewerkers beter in hun vel komen te zitten. Als dat geen pure winst is…

 

Een betere sfeer
Doordat er minder stress is, heerst er automatisch een betere sfeer op kantoor. Daarnaast zijn de meeste honden best eigenwijs en dit brengt een hoop plezier met zich mee. Hier kun je vervolgens met z’n allen weer hartelijk om lachen en dat schept een band. Tevens zorgt een hond ervoor dat mensen die misschien niet zulke praters zijn tóch de interactie met de hond en daardoor ook met de rest van de collega’s opzoeken.

Marketingbeest
Zo’n leuke kantoorhond doet het natuurlijk ook super goed op je socials. Als je het een beetje slim aanpakt, kan de hond zelfs een volwaardige rol gaan spelen in je marketing. Maar vergeet niet: ook de trouwe viervoeter heeft recht op ‘salaris’, dus na iedere social post moet je ‘m wel even belonen met een paar lekkere brokjes! Oh ja, klein detail: heb je al wel een hond, maar nog geen kantoor? Dan hebben wij misschien nog wel een mooie locatie voor je. Kijk maar eens tussen het actuele aanbod op onze website: https://www.huurbieding.nl/aanbod

 

 

Terug naar het nieuws overzicht