Color Offices in Rijswijk online!

2 december 2020

Color Offices in Rijswijk online!

 

De Color Offices zijn gevestigd in kantoren- en bedrijvengebied Plaspoelpolder in Rijswijk.

Tegenwoordig is flexibel werken niet meer weg te denken uit het huidige ondernemersklimaat. Velen kiezen er voor om niet meer in donkere grijze kantoren te werken. Daarom kiezen veel ondernemers en bedrijven om weer te investeren in een inspirerende omgeving. Om deze redenen is Color Offices ontwikkeld. Color Offices zijn karakteristieke, zelfstandige kantoorvilla's variërend van 244 tot 802 m2, bestaande uit maximaal drie niveaus. De kantoren zijn uitstekend geschikt voor ondernemingen in de zakelijke dienstverlening.

In totaal zijn er 23 kantoorvilla's beschikbaar met ieder een eigen kleur en karakter. De kantoorvilla's worden als grote ruimte opgeleverd, zodat u naar eigen inzicht uw werkplekken kunt indelen. Uiteraard is het plaatsen van wanden als meerwerk mogelijk. De 23 kantoren zijn gebouwd om een afsluitbare binnenplaats met groenvoorziening, bankjes en parkeerplaatsen. Zittend in de zon en uit de wind, waant u zich in de Méditerranée. De Color Offices zijn gelegen aan de Verrijn Stuartlaan, Visseringlaan, Frijdastraat en Van Gijnstraat op het kantoren-/ bedrijventerrein Plaspoelpolder in Rijswijk (ZH).

De bereikbaarheid van de Color Offices is uitstekend. Ze liggen op loopafstand van het NS-station Rijswijk, de tramhalte is op de hoek van de straat en ook het knooppunt van de autosnelwegen A4 en A13 bereikt u binnen een paar minuten. In de omgeving kunt u ook uitstekend (gratis) parkeren. Met de tram bent u binnen 4 minuten in het grote winkelhart 'In den Boogaard’.

Kom meer informatie te weten en plan vrijblijvend een bezichtiging in via:

https://www.huurbieding.nl/aanbod/kantoorpand/rijswijk-van-gijnstraat-17/3601

Terug naar het nieuws overzicht