COEN gebouw Amsterdam kantoorunits te huur!

1 september 2020

COEN gebouw Amsterdam kantoorunits te huur!

 

Het COEN gebouw combineert de faciliteiten van een ruim opgezet multi tenant gebouw met het boutique gevoel van een creatieve industriële locatie.

Het COEN gebouw is een hoogwaardig en tijdloos ‘multi tenant’ kantoorgebouw met voor iedere gebruiker kantoorruimte op maat. In ons business center COEN kun je al vanaf 1 maand een volledig ingerichte werkplek huren. Heb je behoefte aan iets meer zelfstandigheid en privacy dan is een SM@RT office jouw ideale werkplek. Als je organisatie groeiende is en meer ruimte nodig heeft, kun je terecht op een van onze mooie kantoorvloeren. Je kan in het COEN gebouw doorgroeien tot 2.000 m2 op een kantoorvloer.

Wat het COEN gebouw zo aantrekkelijk maakt zijn de vele voorzieningen. De beveiligde parkeergarage die plaats biedt aan 315 auto’s. Het restaurant voor ontbijt, lunch en diner, de receptiedienst voor al je dienstverlening op maat.

De zakelijke huiskamers – informele ruimtes voor overleg, presentaties of brainstorms – ademen de aangename ontspannen sfeer van een internationale hotellobby. En dat werkt een stuk prettiger dan een kamer met systeemwandjes. De lounge met espressobar is de perfecte plek om de dagelijkse krant te lezen, op informele manier wat te relaxen en gasten te begroeten: de perfect bereide espresso’s en cappuccino’s zijn altijd binnen handbereik!

Dus voor de zelfstandige ondernemer of multinational is er geschikte kantoorruimte in het COEN gebouw. Bekijk welke kantoorruimtes er op dit moment te huur staan en kom in contact met de verhuurder via:

https://www.huurbieding.nl/aanbod/kantoorpand/amsterdam-kabelweg-37/3455

Terug naar het nieuws overzicht