Circa 200 m2 praktijkruimte (geopteerd zonder BTW) beschikbaar in het verzamelgebouw Rotterdam-Zuid te Rotterdam

8 januari 2020

Circa 200 m2 praktijkruimte (geopteerd zonder BTW) beschikbaar in het verzamelgebouw Rotterdam-Zuid te Rotterdam

 

Uitgelezen kans voor zorginstellingen: door o.a. de renovatie van het Ikazia Ziekenhuis en nieuw gebouwde scholen in de naaste omgeving hebbben steeds meer zorg gerelateerde instanties en ondernemingen het verzamelgebouw "Rotterdam-Zuid" als locatie in gebruik genomen.

Deze recent gerenoveerde unit van circa 200 m2 is gelegen op de 3e etage aan de achterzijde van het verzamelgebouw "Rotterdam-Zuid" te Rotterdam. Het verzamelgebouw stamt uit de ’50 jaren en heeft een karakteristieke uitstraling.

Het is voorzien van een centrale entree, drie personenliften en een ondergrondse parkeergarage. Bij de huur is een parkeerplaats inbegrepen. Gebruikers hebben 24/7 toegang. De aangeboden unit is gelegen naast de goederenlift.

Deze unit biedt een uitgelezen kans voor zorginstellingen aangezien de unit geopteerd wordt zonder BTW. Andere instanties zijn o.a. "Gezondheidcentrum Zuidplein", "GGMD voor doven & slechthorenden", "Ortholie", praktijk voor orthodontie en "Fysiotherapie op Zuid".

Het verzamelgebouw is gelegen aan de Strevelsweg 700 te Rotterdam, één van de belangrijke verkeersaders van Rotterdam – Zuid. Op loopafstand van het gebouw is winkelcentrum Zuidplein gelegen, een van Rotterdams grootste overdekte winkelcentra.

Unit 315 is circa 200 m2 praktijkruimte verdeeld in diverse ruimten. Verder is er een pantry met vaatwasser aansluiting en is de toiletgroep zeer recent volledig vernieuwd. Bekijk het volledige opleveringsniveau en plan vrijblijvend een bezichtiging in via:

https://www.huurbieding.nl/aanbod/kantoorpand/rotterdam-strevelsweg-700/669

 

Terug naar het nieuws overzicht