Boxcomplex en Huurbieding.nl groeien samen door!

6 juli 2020

Boxcomplex en Huurbieding.nl groeien samen door!


Boxcomplex  biedt robuuste garageboxen voor bedrijven en particulieren. U kunt de boxen huren, kopen of zelf als belegging aanschaffen. De diversiteit aan mogelijkheden bij Boxcomplex zorgt voor een dynamische effect op de complexen. Boxcomplex heeft momenteel circa 15 locaties in Nederland.

Groeien:
Edward Tolkamp, DGA Boxcomplex:  Huurbieding.nl heeft een rol gespeeld in het helpen verhuren van onze boxen en dit heeft bijgedragen aan de groei van ons bedrijf. De leads komen direct binnen bij ons en dan pakt ons team het op. We werken al een aantal jaar samen met Huurbieding.nl die voor ons circa 150 leads per jaar binnen halen. Hiervan tekent uiteindelijk zo’n 20 % een huurcontract. Huurbieding.nl heeft een groot bereik naar onze doelgroep en werkt daarom graag samen.

Kees Jan Verplanke; De samenwerking die wij hebben met Boxcomplex is erg prettig, simpel en direct. Wij weten precies wat wij aan elkaar hebben en het is goed om te horen dat onze leads daadwerkelijk converteren. Hier horen wij weinig over omdat wij werken met vaste prijzen en geen courtage rekenen bij verhuursucces.

Bekijk hier de panden van Boxcomplex op Huurbieding.nl
https://www.huurbieding.nl/aanbieder/boxcomplex-bv/1025
Meer weten over Boxcomplex: www.boxcomplex.nl

Terug naar het nieuws overzicht