Bouw & Infra Park in Harderwijk.

5 juni 2018

Bouw & Infra Park in Harderwijk.

Het Bouw & Infra Park in Harderwijk is dé bedrijvencampus en hét congrescentrum voor de bouwnijverheid, vastgoedsector en alle daaraan verwante branches en hebben kantoorruimte te huur: https://www.huurbieding.nl/aanbod/kantoorpand/harderwijk-ceintuurbaan-2/1733 

Over Bouw & Infra Park
Over
Het Bouw & Infra Park in Harderwijk is een bedrijvencampus & congrescentrum in het midden van Nederland. Het is dé trotse thuisbasis voor de infra met alle ruimte (binnen & buiten) voor denken, delen en doen.

Op het park zijn organisaties gevestigd die actief zijn in de bouw- & infrasector, opleidingssector en/of zich daar nauw mee verbonden voelen. In het congrescentrum vinden trainingen, vergaderingen, demonstraties en evenementen plaats, zowel georganiseerd door bedrijven uit de infra, maar ook door vele daarbuiten.

Alle ruimte voor denken, delen, doen
Het Bouw & Infra Park wil dé locatie in Nederland zijn waar kennis over de bouw en infra kan worden verzameld, gedeeld en in de praktijk wordt gebracht. Het verhuren van bedrijfsruimte, het faciliteren van congressen, meetings en evenementen dragen elke dag bij aan dit doel.

Het hele park is 27 hectare groot. Download hier de parkplattegrond.

Terug naar het nieuws overzicht