Als bedrijfsmakelaar geen leads op een pand? Tijd voor een alternatief!

14 augustus 2023

Als bedrijfsmakelaar geen leads op een pand? Tijd voor een alternatief!


Als makelaar is leegstand van de panden die je in je portefeuille hebt een bron van frustratie. Met name als het pand langer dan zes maanden leeg staat. Je opdrachtgever voert de druk op en vraagt een alternatief om het pand te verhuren, tevens is er een kans dat je de opdracht verliest. Ondertussen loop jij courtage mis en kost het niet alleen je goede naam, maar ook veel tijd en energie.

Geen leads, geen courtage = tijd voor alternatief

Je hebt het leegstaande pand netjes op Funda in business gezet en je hebt het verspreidt in je netwerk en op je eigen socialmediakanalen. Maar zonder succes. De leads blijven uit, het pand blijft leeg staan. Jij mist courtage. Ondertussen voel je de druk van de eigenaar om het pand te verhuren, omdat voor hem het enige alternatief is om de huur te verlagen. Wat betekent dat jij minder courtage krijgt.

Bereik vergroten bij de juiste doelgroep

Maar is de huur verlagen echt het enige alternatief? Als makelaar weet jij als geen ander dat de sleutel tot het verhuren van een pand is om het onder de aandacht te brengen van de juiste mensen. Je bereik te vergroten. Het bereik vergroot je juist door het pand aan te bieden op een plek waar je de luxe hebt om de juiste doelgroep te targeten online.

Online vindbaarheid

Huurbieding.nl is het platform wat de online vindbaarheid van een bedrijfspand vergoot. Het is specifiek opgericht om het bereik online te vergroten van bedrijfspanden en leegstand tegen te gaan. Als makelaar blijf jij verantwoordelijk voor de bezichtigingen, onderhandelingen en huurcontracten. Huurbieding.nl krijgt namelijk geen courtage, maar een vast bedrag per complex. Op het platform wordt jouw pand geplaatst en vermarkt via de zoekmachines van Google (SEO & SEA), via socialmediakanalen en onlinemarketing. Zo creëer je een veel groter bereik voor het pand voor een specifieke doelgroep. Een doelgroep die, zoals de ervaring leert, vaak niet op Funda in business kijkt, maar wél op zoek is naar een bedrijfspand.

Als makelaar samenwerken met  Huurbieding.nl

Per maand komen er 1500 leads via huurbieding.nl binnen en deze gaan direct naar je mailbox.  In totaal worden er nu 4500 gebouwen online aangeboden op het platform. Zo kan jij als makelaar laten zien dat je met innovatieve alternatieven komt, verlaag je de kans op langdurige leegstand en verhoog je de kans op courtage voor het pand. Wil je weten of Huurbieding.nl jou ook kan helpen? Neem contact via deze pagina of bel 085-4013999.


 


Terug naar het nieuws overzicht