Winkelpand Weerwal 5-8 Purmerend
Winkelpand Weerwal 5-8 Purmerend

Is uw onderneming op zoek naar de perfecte winkelruimte in het bruisende centrum van Purmerend? Zoek niet verder! We presenteren een onweerstaanbare kans om een winkelruimte van 842m2 te huren! Gelegen op een toplocatie waar op dit moment Action nog is gevestigd.

Deze ruimte biedt eindeloze mogelijkheden voor ondernemers die streven naar succes. Met een indrukwekkend vloeroppervlak van 842m2 krijgt u alle ruimte om uw visie tot leven te brengen. De winkelruimte is ruimtelijk en goed verlicht, waardoor uw producten prachtig worden gepresenteerd en klanten worden aangetrokken.

De locatie kan eenvoudig worden bereikt, zowel te voet als met de auto. Het is ideaal gelegen in het levendige centrum van Purmerend, waar dagelijks een grote hoeveelheid potentiële klanten passeert. Met uitstekende zichtbaarheid en een hoge passagegraad kunt u gegarandeerd een breed en divers klantenbestand bereiken.

Het pand is perfect gelegen voor diverse branches, zoals retail, mode, meubels, elektronica en nog veel meer. Met zoveel ruimte voor inventiviteit, kunt u helemaal zelf bepalen hoe u de ruimte wilt inrichten en uw merk wilt presenteren aan het winkelend publiek.

Het huren van deze winkelruimte biedt u niet alleen een centrale locatie met een groot potentieel klantenbestand, maar ook de mogelijkheid om deel uit te maken van de groeiende Purmerendse klantenpotentieel. Het centrum biedt een gevarieerd aanbod aan winkels, restaurants en recreatieve voorzieningen, zodat uw klanten zich welkom en comfortabel zullen voelen tijdens hun bezoek.

Wacht niet langer en grijp deze fantastische kans om uw droomwinkel te realiseren! Neem vandaag nog contact met ons op en maak een afspraak voor een bezichtiging. Samen zullen we ervoor zorgen dat uw zakelijke ambities werkelijkheid worden in het hart van Purmerend!

Locatie en Bereikbaarheid
Het winkelpand is gesitueerd op A locatie in het centrum van Purmerend en goed bereikbaar.

Oppervlakte Winkelruimte
ca 842m2 BVO

Parkeren
Er is voldoende parkeerruimte (betaald) in de directe omgeving alsmede drie parkeergarages in de nabijheid. (overname contract parkeergarage (1 plek) is tevens bespreekbaar.

Bouwjaar renovatie
2005

Voorzieningen
Het opleveringsniveau is contractueel casco, oplevering in de huidige staat.

Nutsvoorzieningen
Eigen meters

Bestemming
Winkel, detailhandel, Horeca, kantoor.

Huurprijs
€ 10.800,- excl. btw per maand

BTW
Huurder dient te verklaren dat hij voor tenminste 90% met omzetbelasting belaste prestaties verricht. Indien de huurder hier niet aan voldoet of niet meer kan voldoen, zal er van rechtswege sprake zijn van een van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan is huurder in plaats van de btw een zodanige vergoeding aan verhuurder verschuldigd zodat deze volledig wordt gecompenseerd voor de schade die verhuurder lijdt door het beeindigen van de optie.

Servicekosten
Geen

Huurtermijn
5 + 5 jaar

Indexering
Jaarlijks, op basis van CPI-reeks alle huishoudens.

Aanvaarding
Medio november

Zekerheidsstelling
De borgstelling bedraagt 3 maanden huur te vermeerderen met btw. Deze borgstelling dient als zekerheid voor verhuurder en dient door huurder voor de ingangsdatum van het huurcontract te zijn afgegeven in de vorm van een bankgarantie of waarborg.

Huurovereenkomst
Conform het laatste model huurovereenkomst winkel/ kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW of 7:291 BW vastgesteld door de Raad van Onroerende Zaken (ROZ).

Voorwaarden
Alle verstrekte informatie moet uitsluitend gezien worden als een uitnodiging tot nader overleg. Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van worden uitgegaan dat bovenstaande slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen, etc.) kunnen zijn verkregen door mondelinge overdracht. Een kandidaat huurder heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn. Onze opdrachtgever stelt uitdrukkelijk dat een overeenkomst niet eerder tot stand
komt dan nadat niet alleen over de hoofdzaken (prijs) maar ook over de details (zoals oplevering etc.) schriftelijke overeenstemming is bereikt.

Huurprijs
€10.800,- p/mnd excl. btw
Beschikbaar
842 m²
Huurtermijn
Bespreekbaar
Hoofdbestemming
Winkelpand
Nevenbestemming
Kantoorruimte
Servicekosten
Exclusief
Adres
Weerwal 5-8
Postcode
1441 AL
Plaats
Purmerend
Parkeergelegenheid
Voldoende parkeergelegenheid in directe omgeving

Meer te huur in de buurt

Kantoorruimte huren

Purmerend

Gedempte Singelgracht 27
€2.495,- Per maand
140 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren

Purmerend

Stationsweg 23
€3.450,- Per maand
360 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren

Purmerend

Stationsweg 15
€3.450,- Per maand
360 m²
Bekijk dit pand