Werkplekken Mr B.M. Telderstraat 7 Arnhem
Werkplekken Mr B.M. Telderstraat 7 Arnhem
Werkplekken Mr B.M. Telderstraat 7 Arnhem

Professionele werkplek met uitstekende voorzieningen. Geef uw bedrijf een productief thuis met serviced kantoorruimte in Meester BM Teldersstraat 7 en maak indruk op uw klanten met een moderne, frisse werkomgeving. Deze werkplek heeft uitstekende spoor- en wegverbindingen, een restaurant op locatie en een golfbaan in de buurt.

U loopt binnen in een frisse ontvangstruimte met stenen vloeren, waarna u aan het werk gaat in ruime kantoren vol daglicht. Geniet tijdens uw welverdiende pauze van een wandeling in het nabije Park Zuiderveld of breng een bezoekje aan de lokale winkels en eetgelegenheden.

Bent u op zoek naar een kantoorpand in Regus Arnhem, Business Park? Per direct diverse werkplekken te huur!

Geef uw productiviteit vleugels in de stijlvolle kantoren van dit goed bereikbare gebouw in het bedrijvenpark Gelderse Poort. Hier vindt u, verspreid over twee verdiepingen, flexibele en volledig uitgeruste werkruimtes die baden in het natuurlijke licht. Of u in Arnhem nu op zoek bent naar privékantoren, coworkingruimtes of een vergaderruimte wilt huren, het kan allemaal. Geniet van service met een glimlach en administratieve ondersteuning zodat alles vlot verloopt.

Ga aan de slag met behulp van de supersnelle wifiverbinding en laat u omringen door een bloeiende community van gelijkgestemde ondernemers. Netwerk met medeprofessionals in de business lounge of ontspan buiten in de groenzone.

Een wereldwijd netwerk aan werkplekken dat mensen de mogelijkheid biedt om te werken waar, wanneer en hoe ze willen. Hier kunnen we kantoorruimtes op maat samenstellen met 1 tot 100 bureaus of nog meer.  We leveren professionele en inspirerende werkruimtes, community's en services voor samenwerking waarmee u en uw team kunnen gebruikmaken van alle voordelen van het kantoor en u zich volledig kunt focussen op uw werk. Informeer nu.Kies uw product afhankelijk van uw behoeften:

- Kantoorruimte: Volledig gemeubileerde en ingerichte privékantoren die zijn afgestemd op één persoon of een compleet bedrijf. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit luxe kantoorsuites op een prestigieuze locatie met spectaculaire uitzichten of vervangende werkruimte bij calamiteiten en dagkantoren. U hebt toegang tot de kantoren wanneer u dit maar nodig hebt.

- Coworking: Een sociale manier van werken in een gemeenschappelijke of open kantoorruimte. Reserveer een plek voor dagelijks gebruik of kom gewoon langs en maak gebruik van een flexplek.

- Vergaderruimtes: Kies uit duizenden beschikbare vergaderruimtes of stel u uw eigen ruimte samen. Dit is de perfecte plek voor een informele bijeenkomst met toegang tot wifi en apparatuur. Ook is een van onze ruimtes een goede plek voor presentaties, trainingen, sollicitatiegesprekken, bestuursvergaderingen of conferenties. U kunt de ruimte bijvoorbeeld voor een uur of voor meerdere dagen reserveren.

- Virtueel kantoor: Het is makkelijk om een goede indruk te maken met een zakelijk adres op een toplocatie met een zakelijke post service en een professionele virtuele assistent voor uw telefoondiensten. Een virtueel kantoor biedt ook onbeperkt gebruik van de lounge en toegang tot een kantoor voor twee dagen per maand, of vijf dagen met Virtueel kantoor Plus.

- Flexibele serviceoplossingen: Werk overal ter wereld met onbeperkte toegang tot ons netwerk van business lounges in stadscentra, op vliegvelden en stations. Onder flexibele oplossingen vallen privékantoren of coworkingruimtes voor 5, 10 of een onbeperkt aantal dagen per maand.

We beschikken over meer dan 3000 locaties en meer dan 100.000 kantoren die te huur zijn, vanaf 5 m2 tot 500 m2 of meer.

Huurprijs
€79,- p/mnd excl. btw
Beschikbaar
5000 m²
Huurtermijn
Bespreekbaar
Hoofdbestemming
Werkplekken
Nevenbestemming
Kantoorruimte
Servicekosten
Inclusief
Adres
Mr B.M. Telderstraat 7
Postcode
6692 CT
Plaats
Arnhem
Oplevering
Gestoffeerd, Gemeubileerd

Meer te huur in de buurt

Werkplek huren
Werkplekken

Arnhem

Meester B.M. Teldersstraat 7
€195,- Per maand
Prijs per werkplek per persoon
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren
Diverse units

Arnhem

Mr. D.U. Stikkerstraat 11
Huurprijs op aanvraag
Vanaf: 10 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren
Diverse units

Arnhem

Mr E.N. van Kleffensstraat 4
€505,- Per maand
Vanaf: 18 m²
Bekijk dit pand