Thomas R. Malthusstraat 1-3
Amsterdam

1066 JR

Werkplekken Thomas R. Malthusstraat 1-3 Amsterdam
Werkplekken Thomas R. Malthusstraat 1-3 Amsterdam
Werkplekken Thomas R. Malthusstraat 1-3 Amsterdam

Tribes Amsterdam Riekerpolder bevindt zich in het Adam Smith Gebouw in het ‘Riekerpolder Business Park’, waar veel internationale organisaties zich hebben gevestigd. De locatie bevindt zich in het verlengde van de Zuidas, tussen het Amsterdamse centrum en Schiphol airport. De natuurgebieden Amsterdamse Bos en het Nieuwe Meer bevinden zich op 5 minuten afstand van de locatie, en zijn uitermate geschikt voor een verfrissende wandeling. De kantoren, vergaderzalen en flexplekken bevinden zich op de begane grond en de eerste verdieping en zijn gebaseerd op de Chukchi, een ijskoude maar zeer loyale stam uit Siberië.

Bereikbaarheid
Tribes Amsterdam Riekerpolder is gemakkelijk te bereiken vanaf de snelweg en heeft (betaalde) parkeerplekken beschikbaar in de interne parkeergarage, en er is openbare parkeergarage recht naast het gebouw. De Rieker Circle Line zorgt voor een goede verbinding met het openbaar vervoer, er gaan regelmatig shuttlebussen van en naar het metrostation Henk Sneevlietweg.

Catering
Op de begane grond bevindt zich We Canteen, een publiekelijk toegankelijk food court en coffee corner. Dagelijks vers bereid eten en drinken wordt geserveerd in een gevarieerd, gezond en lokaal aanbod. Daarnaast biedt een selfservice shop 24/7 toegang tot snacks, koude en warme dranken. Er zijn ook verschillende lunch en borrel arrangementen te bestellen.

Professionele werkruimten
Elke werkruimte, of het nu om een kantoor, flexplek of vergaderzaal gaat, bij Tribes Amsterdam Riekerpolder is volledig uitgerust. Van high-speed internet IT en telecom-infrastructuur: wij bieden wat je nodig hebt om het meeste uit je werkdag te halen.

Inspirerende vergaderzalen
De 4 vergaderruimtes in Tribes Amsterdam Riekerpolder staan volledig in het thema van de Chukchi uit Siberië. Lichte en aardse tinten voeren de boventoon, net als het gebruik van natuurlijke materialen. De Siberische Husky speelt een belangrijke rol in het leven van de Chukchi dus uiteraard hebben we meerdere verwijzingen naar de Husky in onze vestiging.

Virtueel kantoor
Geniet van de voordelen van een Tribes virtueel kantoor zonder aanwezig te hoeven zijn. Wij bieden fax, e-mail en telefoondiensten zodat jij je op je werk kunt concentreren.

Flexibele verhuur
Bij Tribes Amsterdam Riekerpolder kun je een kantoor huren voor een dag, een week, een maand, een jaar of langer. Of je nu alleen werkt of ruimte nodig hebt voor 100 mensen, bij Tribes kies je de manier waarop jij wilt werken.

Volledig uitgeruste conferentie-faciliteiten
Vertrouw op audio- en videoapparatuur van topkwaliteit voor productieve conferenties die vlekkeloos verlopen.

Ontspan en relax
Business Nomads hebben behoefte aan een plek om te ontspannen en op te laden. Tribes Amsterdam Riekerpolder biedt een volledig assortiment van hoogwaardige faciliteiten om van te genieten.

Hele werkplek per persoon vanaf
Huurprijs op aanvraag
Of normale kantoorruimte tot
5000 m²
Beschikbaar
5000 m²
Huurtermijn
Bespreekbaar
Hoofdbestemming
Werkplekken
Nevenbestemming
Kantoorruimte
Servicekosten
Inclusief
Adres
Thomas R. Malthusstraat 1-3
Postcode
1066 JR
Plaats
Amsterdam
Oplevering
Gemeubileerd
Huurprijs
Huurprijs op aanvraag

Meer te huur in de buurt

Kantoorruimte huren
Diverse units

Amsterdam

John M. Keynesplein 12 -46
Huurprijs op aanvraag
Vanaf: 265 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren
Diverse units

Amsterdam

John M. Keynesplein 1-27
€160,- Per m2, per jaar
Vanaf: 70 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren
Diverse units

Amsterdam

Johan Huizingalaan 400
€950,- Per maand
Vanaf: 20 m²
Bekijk dit pand