Self storage Isolatorweg 32 Amsterdam
Self storage Isolatorweg 32 Amsterdam
Self storage Isolatorweg 32 Amsterdam

Boxx Opslag in Amsterdam Zuidoost biedt de goedkoopste oplossing voor opslagruimte huren. Wij zijn een toonaangevend full service opslagverhuurbedrijf voor particulieren en bedrijven. We bieden opslagruimte goedkoper aan door slimme oplossingen te bieden, inclusief gratis transportdiensten. Tevens onderscheiden wij ons door onze mobiele opslagunits; Boxx on Wheels. Speciaal voor de opslag van inboedels.

Self Storage vanaf 2m2, 2,5m2, 3,5m2, 4,5m2 & 5,5m2

In Amsterdam Zuidoost bieden wij verschillende opslagproducten zodat jij altijd makkelijk je spullen op kunt slaan tegen de laagste prijs. Kies de manier hoe jij wilt opslaan en wij stellen vrijblijvend een offerte op. Heb je geen idee welke opslagproduct het beste voor jou is? Neem dan gerust contact op met onze adviseurs.

Op onze opslag in Amsterdam Zuidoost bieden wij verschillende opslagmogelijkheden aan. Zo hebben wij de Standaard OpslagBoxx (self storage) in verschillende formaten, bieden wij de unieke Verplaatsbare InboedelBoxx aan speciaal voor de opslag van inboedel, en hebben wij extra hoge GarageBoxxen beschikbaar voor koop, huur en als belegging. Bij Boxx Opslag denken wij mee met transport en staat het gemak van de klant vooraan, zonder dat hier hoge kosten aan verbonden zijn.

Dagelijks toegang
Onze opslaglocatie in Amsterdam Zuidoost is onbemand en heeft een centrale ligging zodat de vestiging voor iedereen makkelijk te bereiken is. Bij ons geen opslaghallen op desolate industrieterreinen, maar volledig geautomatiseerde goederenhotels dicht in de buurt. Huurders hebben 7 dagen per week, van 6.00 tot 23.00 uur, toegang tot de vestigingen middels het persoonlijke toegangssysteem.

Huurprijs vanaf
€36,- p/mnd excl. btw
Oppervlakte vanaf
2 m²
Huurtermijn
Bespreekbaar
Hoofdbestemming
Self storage
Nevenbestemming
Bedrijfsruimte
Servicekosten
Exclusief
Adres
Isolatorweg 32
Postcode
1014 AS
Plaats
Amsterdam
Oplevering
Casco
Parkeergelegenheid
Eigen parkeerplaatsen
Beschikbare unit
Afmeting
Huurprijs vanaf (Prijzen exclusief btw)
Selfstorage 2 tot 6m2
2 m²
€36,- per maand
Unit: 1
25 m²
€231,- per maand
Unit: 2
50 m²
€462,- per maand

Meer te huur in de buurt

Kantoorruimte huren
diverse units

Amsterdam

Transformatorweg 35
€1.735,- Per maand
Vanaf: 54 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren

Amsterdam

Transformatorweg 104
€2.950,- Per maand
100 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren

Amsterdam

Transformatorweg 74 - 104
Huurprijs op aanvraag Per maand
752 m²
Bekijk dit pand