Vissersdijk 19
Winschoten

9671 EG

Praktijkruimte Vissersdijk 19 Winschoten
Praktijkruimte Vissersdijk 19 Winschoten
Praktijkruimte Vissersdijk 19 Winschoten

De beschikbare kantoor- en/of praktijkruimtes maken onderdeel uit van Centrum Gezond & Vitaal in Winschoten, met een afgesloten parkeerterrein en fietsenstalling, gelegen aan de Vissersdijk 19-23.

Enkele ruimtes hebben een eigen keukenblok met wateraansluiting.

De verschillende beschikbare ruimtes zijn toegankelijk via de centrale entree (renovatie uitgevoerd najaar 2023) en voorzien van een ontvangstruimte met apart toilet. Er zijn op dit moment totaal 9 units beschikbaar voor verhuur variërend van ca. 15-50 m2 en een kleine (archief-/opslag)ruimte die vanaf de buitenzijde benaderbaar is.

Het pand heeft recent een duurzaamheidsontwikkeling ondergaan door middel van toepassing gevelisolatie, verwarmen en koelen via enkel elektrische units (gasloos!), LED-verlichting en zonnepanelen (opbrengst evenredig verdeeld over de huurders). Als huurder ben je dus volledig klaar voor een duurzame toekomst! 

Voorkeur gaat uit naar huurder(s) in de dienstverlening en gezondheidszorg (btw vrijgestelde dienstverlening). Vraag bij ons naar de actuele beschikbare ruimtes.

De locatie is centraal gelegen, naast winkelcentrum ’t Rond (o.a. supermarkt, bakker, slager, speciaalzaken, lunchroom, enzovoort) en op loopafstand van alle voorzieningen. Per auto is het complex uitstekend bereikbaar. Het station van Winschoten, met diverse trein- en busverbindingen, is gelegen op ca. 5 minuten loopafstand. Parkeren is mogelijk op het afgesloten naastgelegen terrein en/of (gratis) openbare parkeerplekken in de straat.

Huurprijs
Huurprijs op aanvraag
Beschikbaar
195 m²
Huurtermijn
Bespreekbaar
Hoofdbestemming
Praktijkruimte
Nevenbestemming
Kantoorruimte
Servicekosten
Exclusief
Adres
Vissersdijk 19
Postcode
9671 EG
Plaats
Winschoten
Oplevering
Gestoffeerd, In overleg
Parkeergelegenheid
Parkeerterrein

Meer te huur in de buurt

Winkelpand huren

Winschoten

Mr. A.J. de Sitterstraat 6
€8.694,- Per maand
1391 m²
Bekijk dit pand
Self storage huren
Diverse units

Veendam

Lloydsweg 8
€45,- Per maand
Vanaf: 2 m²
Bekijk dit pand
Self storage huren
Diverse units

Veendam

Lloydsweg 5
€45,- Per maand
Vanaf: 2 m²
Bekijk dit pand