Kantoorruimte huren Veenendaal? Bekijk ons aanbod

Sorteer op:
Kantoorruimte huren
diverse units

Veenendaal

Plesmanstraat 62
€125,- Per m2, per jaar
Vanaf: 125 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren

Veenendaal

Einsteinstraat 61
€2.485,- Per maand
314 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren

Veenendaal

Schoolstraat 100
€15.000,- Per maand
2907 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren

Veenendaal

Zuivelstraat 8
€1.750,- Per maand
560 m²
Bekijk dit pand

Kantoorruimte huren in de omgeving van Veenendaal

Bedrijfspand, kantoorruimte, werkplek, winkelpand, praktijkruimte of self storage huren in Veenendaal? Huurbieding.nl is onbetwist de grootste online aanbieder van kantoorruimte, bedrijfsruimte en winkelpand in Nederland. Actief in meer dan 230 steden verhuren wij geschikte bedrijfs-, kantoor- en winkelruimtes, waaronder op absolute A-locaties als Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht. Natuurlijk hebben we ook een ruimte voor jou beschikbaar in een locatie naar keuze. Gebruik de zoekfunctie om jouw pand te vinden. Geen zin om zelf te zoeken naar je nieuwe pand of kan je het juist pand niet vinden op de website? Vul dan hier je zoekopdracht in.

Kantoorruimte in Veenendaal

Veenendaal staat bekend als een echte forensenstad. Het ligt namelijk binnen ongeveer 30 kilometer van zowel Utrecht als Arnhem en Amersfoort. Daarbij kent Veenendaal ook een jonge bevolking en beschikt het over zo’n 700 winkels. Ook aan marktjes, cafés en restaurants is er in deze stad geen gebrek. Gelegen aan de Utrechtse Heuvelrug en de Gelderse Vallei maakt dat Veenendaal een fijne uitvalsbasis is voor jou en je bedrijf. 

Ondernemen in Veenendaal

Voor de ondernemers in Veenendaal is alles goed geregeld. Zo zijn er meerdere bedrijventerreinen die elk hun eigen coöperatieve bedrijvenvereniging hebben. Samen met partners zorgt de gemeente van Veenendaal voor een prettig ondernemersklimaat. Zo beschikt de gemeente bijvoorbeeld over een actief team Economie, een parkmanager en een binnenstadsmanager.

Fijne ligging

Grote steden als Utrecht, Arnhem en Amersfoort zijn in Veenendaal binnen handbereik. Daarbij ligt Veenendaal aan de A12, wat ook bijvoorbeeld Den Haag zeer goed aan te rijden maakt. Ook vind je twee stations in Veenendaal, waardoor reizen met het openbaar vervoer zeker tot de mogelijkheden behoort. 

Kantoorruimte huren in Veenendaal?

Ben jij enthousiast (geworden) en wil je een kantoorruimte huren in Veenendaal? Bekijk dan ons aanbod op onze website. Wij bieden ook kantoorruimtes aan in omliggende steden zoals Ede en Arnhem. Wil je graag meer informatie over één van de kantoorruimtes op onze website? Neem dan gerust contact met ons op.