Kantoorruimte huren in Ede? | Bekijk Huurbieding.nl

Sorteer op:
Kantoorruimte huren

Ede

Maxwellstraat 55
Huurprijs op aanvraag
9579 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren
Diverse units

Ede

Pascalstraat 15
€95,- Per m2, per jaar
Vanaf: 20 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren
Diverse units

Ede

Boylestraat 21A
€140,- Per m2, per jaar
Vanaf: 360 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren

Ede

Da Vincilaan 3
€6.563,- Per maand
750 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren
Diverse units

Ede

Copernicuslaan 17
€6.334,- Per maand
Vanaf: 608 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren
Werkplekken

Ede

Pascalstraat 15
€375,- Per maand
Prijs per werkplek per persoon
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren

Ede

Boylestraat 34A
€10.792,- Per maand
1036 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren
Diverse units

Ede

Celsiusstraat 34-42
€250,- Per maand
Vanaf: 25 m²
Bekijk dit pand

Kantoorruimte huren in de omgeving van Ede

Bedrijfspand, kantoorruimte, werkplek, winkelpand, praktijkruimte of self storage huren in Ede? Huurbieding.nl is onbetwist de grootste online aanbieder van kantoorruimte, bedrijfsruimte en winkelpand in Nederland. Actief in meer dan 230 steden verhuren wij geschikte bedrijfs-, kantoor- en winkelruimtes, waaronder op absolute A-locaties als Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht. Natuurlijk hebben we ook een ruimte voor jou beschikbaar in een locatie naar keuze. Gebruik de zoekfunctie om jouw pand te vinden. Geen zin om zelf te zoeken naar je nieuwe pand of kan je het juist pand niet vinden op de website? Vul dan hier je zoekopdracht in.

Kantoorpand Ede

Ede is een mooie stad in de provincie Gelderland. Ondanks dat het niet een hele grote stad is, vind je er wel de voordelen van een grote stad. Zo is er een bruisend bedrijfsleven met genoeg activiteit in de buurt. Toch een keer naar een grotere stad? Je bent zo in Arnhem; met de trein sta je al binnen 10 minuten in deze buurstad. Ede zelf is zich altijd aan het ontwikkelen en dat komt mede door de ondernemers in de stad. De gemeente van Ede vindt het belangrijk dat bedrijven de ruimte krijgen om zichzelf te ontwikkelen. Hierdoor heeft Ede een sterk ondernemersklimaat.

Geweldige bereikbaarheid

Net als vele andere steden is ook Ede uitstekend bereikbaar. De stad heeft een treinstation dat zich grenst aan grote snelwegen zoals de A30 en de A12. Met de trein verplaats je jezelf snel naar andere grote steden in Nederland. Binnen 25 minuten sta je bijvoorbeeld al in het centrum van Utrecht.

Ruim aanbod aan kantoorpanden

Ede beschikt over een ruim aanbod aan grote bedrijfsparken. Denk aan de parken als de Frankeneng, Veluwse Poort en De Vallei. In ons aanbod zijn regelmatig kantoorpanden te vinden in één van deze parken. Ons aanbod verandert continu; we adviseren dan ook om regelmatig de bedrijfspanden in Ede te bekijken.

Kantoorruimte huren in Ede?

Op onze website is een uitgebreid aanbod te vinden in verschillende oppervlaktes, zodat u een kantoorruimte kan huren in Ede die aan uw wensen voldoet. Ook in steden in de buurt van Ede, zoals bijvoorbeeld Arnhem of Veenendaal, hebben wij een ruim aanbod kantoorruimtes. Wil je graag meer informatie over één van de kantoorruimtes op onze website? Neem dan gerust contact met ons op.