Kantoorruimte huren in Oude Meer? | Bekijk Huurbieding.nl

Sorteer op:
Kantoorruimte huren

Oude Meer

Breguetlaan 8-22
€5.417,- Per maand
500 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren
Diverse units

Oude Meer

Breguetlaan 16-22
€85,- Per m2, per jaar
Vanaf: 480 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren
Diverse units

Oude Meer

Breguetlaan 12 - 18
€1.690,- Per maand
Vanaf: 156 m²
Bekijk dit pand

Kantoorruimte huren in de omgeving van Oude Meer

Bedrijfspand, kantoorruimte, werkplek, winkelpand, praktijkruimte of self storage huren in Oude Meer? Huurbieding.nl is onbetwist de grootste online aanbieder van kantoorruimte, bedrijfsruimte en winkelpand in Nederland. Actief in meer dan 230 steden verhuren wij geschikte bedrijfs-, kantoor- en winkelruimtes, waaronder op absolute A-locaties als Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht. Natuurlijk hebben we ook een ruimte voor jou beschikbaar in een locatie naar keuze. Gebruik de zoekfunctie om jouw pand te vinden. Geen zin om zelf te zoeken naar je nieuwe pand of kan je het juist pand niet vinden op de website? Vul dan hier je zoekopdracht in.

Kantoorpand Oude Meer

Ben jij op zoek naar een kantoorpand in Oude Meer? Slimme keuze, want dit gezellige buurtschap heeft erg veel te bieden voor een ondernemer. Door de uitstekende ligging zijn de kantoorpanden gewild bij vele ondernemers. Bekijk nu snel ons aanbod kantoorpanden en boek een bezichtiging!

De bereikbaarheid en infrastructuur in Oude Meer

Voor sommige ondernemers is het belangrijk dat ze zichzelf snel door Nederland of naar het buitenland kunnen reizen. En daar is een plaats als Oude Meer perfect voor. Dit plaatsje ligt namelijk direct aan Schiphol waardoor reizen naar het buitenland geen probleem zal zijn. Bovendien ga je ondernemen in het hart van de randstad waar het bruist van ondernemers. Zo ben je binnen 20 minuten in Amsterdam of Haarlem. Dit is vooral te danken aan breed netwerk aan snelwegen, zoals de A4, A2 en de A9. Je kunt gerust zeggen dat er genoeg ondernemerskansen liggen in dit dorp.

Kantoorruimte huren in Oude Meer?

Op onze website vind je een breed aanbod van kantoorpanden in diverse oppervlaktes. Ook als je een kantoorruimte zoekt in de omgeving van Oude Meer. Zo hebben wij diverse kantoorpanden in Amsterdam en Dordrecht in ons aanbod. Heb jij vragen over onze panden of wil je graag meer informatie over een kantoorpand of bedrijfsruimte? Neem dan gerust contact met ons op.