Kantoorruimte huren in Krimpen Aan Den Ijssel? | Bekijk Huurbieding.nl

Sorteer op:
Kantoorruimte huren
Diverse units

Krimpen Aan Den Ijssel

Schaardijk 19
€1.012,- Per maand
Vanaf: 135 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren
Diverse units

Krimpen Aan Den Ijssel

Raadhuisplein 47-112
€1.950,- Per maand
Vanaf: 85 m²
Bekijk dit pand

Kantoorruimte huren in de omgeving van Krimpen Aan Den Ijssel

Bedrijfspand, kantoorruimte, werkplek, winkelpand, praktijkruimte of self storage huren in Krimpen Aan Den Ijssel? Huurbieding.nl is onbetwist de grootste online aanbieder van kantoorruimte, bedrijfsruimte en winkelpand in Nederland. Actief in meer dan 230 steden verhuren wij geschikte bedrijfs-, kantoor- en winkelruimtes, waaronder op absolute A-locaties als Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht. Natuurlijk hebben we ook een ruimte voor jou beschikbaar in een locatie naar keuze. Gebruik de zoekfunctie om jouw pand te vinden. Geen zin om zelf te zoeken naar je nieuwe pand of kan je het juist pand niet vinden op de website? Vul dan hier je zoekopdracht in.


Kantoorpand Krimpen aan den IJssel


Ben jij op zoek naar een kantoorpand in Krimpen aan den IJssel? Dan ben je bij Huurbieding aan het juiste adres. Bovendien biedt deze plaats genoeg mogelijkheden voor ondernemers. Krimpen aan den IJssel ligt namelijk aan de havenstad van Nederland.

Ondernemen in Krimpen aan den IJssel

In Krimpen aan den IJssel is genoeg plek te vinden voor ondernemers. Er zijn diverse bedrijventerreinen te vinden in het dorp, zoals Stormpolder, Stormpolderdijk en Parallelweg. Daarnaast zijn er vanuit de overheid diverse stappen ondernomen om het ondernemers wat makkelijker te maken. Er is bijvoorbeeld een ondernemersloket en er worden diverse netwerkborrels georganiseerd om het ondernemersklimaat te verbeteren.

Hoe zit het met de bereikbaarheid?

Doordat Krimpen aan den IJssel direct aan Rotterdam ligt, profiteert het dorp van de infrastructuur rondom de Havenstad. Het openbaar vervoer is goed geregeld en er zijn diverse snelwegen in de buurt waardoor jij jezelf snel door Nederland vervoert, zoals de A15 en de A16.

Kantoorruimte huren in Krimpen aan den IJssel?

Op onze website vind je een breed aanbod van kantoorpanden in diverse oppervlaktes. Ook als je een kantoorruimte zoekt in de omgeving van Krimpen aan den IJssel. Zo hebben wij diverse kantoorpanden in Rotterdam en Dordrecht in ons aanbod. Heb jij vragen over onze panden of wil je graag meer informatie over een kantoorpand of bedrijfsruimte? Neem dan gerust contact met ons op.