Kantoorruimte huren in Huizen? | Bekijk Huurbieding.nl

Sorteer op:
Kantoorruimte huren
Diverse units

Huizen

Huizermaatweg 600
€355,- Per maand
Vanaf: 19 m²
Bekijk dit pand

Kantoorruimte huren in de omgeving van Huizen

Bedrijfspand, kantoorruimte, werkplek, winkelpand, praktijkruimte of self storage huren in Huizen? Huurbieding.nl is onbetwist de grootste online aanbieder van kantoorruimte, bedrijfsruimte en winkelpand in Nederland. Actief in meer dan 230 steden verhuren wij geschikte bedrijfs-, kantoor- en winkelruimtes, waaronder op absolute A-locaties als Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht. Natuurlijk hebben we ook een ruimte voor jou beschikbaar in een locatie naar keuze. Gebruik de zoekfunctie om jouw pand te vinden. Geen zin om zelf te zoeken naar je nieuwe pand of kan je het juist pand niet vinden op de website? Vul dan hier je zoekopdracht in.

Kantoorpand in Huizen

Het vissersdorp Huizen is een gezellige plaats waar zowel wonen en ondernemen een genot is. Huizen heeft nog steeds de charme van een klein dorp, maar ondertussen is het uitgegroeid tot een echt stad. Ondanks dat je in een dorp onderneemt zijn grote steden als Amsterdam, Hilversum en Utrecht in de buurt. Een ideale plek dus voor de ondernemers die niet in de grote steden een kantoorpand willen huren, maar wel van de voordelen willen genieten.

Ondernemen en wonen in Huizen

In Huizen zijn diverse mogelijkheden om te ondernemen en kantoorpanden te huren. Zo zijn er verschillende bedrijfsterreinen in het dorp te vinden, zoals bedrijventerrein ‘t Plaveen. Ook als je even niet wilt ondernemen heeft het dorp genoeg te bieden. Ga bijvoorbeeld naar het centrum om te lunchen of ga naar het water voor een wandeling. Huizen heeft genoeg te bieden!

Kantoorruimte huren in Huizen?

Op onze website vind je een breed aanbod van kantoorpanden in diverse oppervlaktes. Ook als je een kantoorruimte zoekt in de omgeving van Huizen. Zo hebben wij diverse kantoorpanden in Almere en Hilversum in ons aanbod. Heb jij vragen over onze panden of wil je graag meer informatie over een kantoorpand of bedrijfsruimte? Neem dan gerust contact met ons op.