Kantoorruimte huren in Hilversum? | Bekijk Huurbieding.nl

Sorteer op:
Kantoorruimte huren
Diverse units

Hilversum

Utrechtseweg 47
€54,- Per maand
Vanaf: 5 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren
Werkplekken

Hilversum

Olympia 2D
€185,- Per maand
Prijs per werkplek per persoon
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren
Diverse units

Hilversum

Olympia 1
€542,- Per maand
Vanaf: 33 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren
Diverse units

Hilversum

Mozartlaan 25-27
€243,- Per maand
Vanaf: 32 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren
Diverse units

Hilversum

Wilhelminastraat 21
€160,- Per m2, per jaar
Vanaf: 550 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren

Hilversum

Kerkstraat 76A
€5.000,- Per maand
161 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren
Diverse units

Hilversum

Marathon 2
€4.602,- Per maand
Vanaf: 409 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren
Diverse units

Hilversum

Olympia 4
€135,- Per m2, per jaar
Vanaf: 740 m²
Bekijk dit pand

Kantoorruimte huren in de omgeving van Hilversum

Bedrijfspand, kantoorruimte, werkplek, winkelpand, praktijkruimte of self storage huren in Hilversum? Huurbieding.nl is onbetwist de grootste online aanbieder van kantoorruimte, bedrijfsruimte en winkelpand in Nederland. Actief in meer dan 230 steden verhuren wij geschikte bedrijfs-, kantoor- en winkelruimtes, waaronder op absolute A-locaties als Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht. Natuurlijk hebben we ook een ruimte voor jou beschikbaar in een locatie naar keuze. Gebruik de zoekfunctie om jouw pand te vinden. Geen zin om zelf te zoeken naar je nieuwe pand of kan je het juist pand niet vinden op de website? Vul dan hier je zoekopdracht in.

Kantoorpand Hilversum

Altijd al een kantoorpand willen huren in het midden van Nederland? Hilversum, gelegen in provincie Noord-Holland, is natuurlijk dé mediastad van Nederland. In deze stad hebben zich namelijk ontzettend veel landelijke omroepbedrijven gevestigd. Daarbij is de stad gelegen in het Groene Hart en is het dus omgeven door natuurgebieden. Het vele groen, het water dichtbij en de mooie architectuur binnen de stad maakt het een heerlijke plek om te leven en ondernemen. Een kantoorruimte huren in Hilversum? Daar ga je geen spijt van krijgen dus ontdek nu ons aanbod op de website.

Fijne, centrale  ligging

Hilversum is goed bereikbaar via zowel de A1 als de A27 en heeft de beschikking over maar liefst 3 treinstations. Daarbij ligt het vlakbij Schiphol, wat het voor internationaal-gerichte bedrijven een aantrekkelijke plek maakt. Grote steden zoals Amsterdam, Rotterdam en Utrecht zijn zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed bereikbaar. 

Ondernemen in Hilversum

In Hilversum zitten er vele bedrijven gevestigd zijn die zich richten op creativiteit, entertainment en ICT. Ook is er hierdoor een zeer goede infrastructuur op het gebied van ICT. De economie in Hilversum is sterk en doordat er veel diversiteit is in bedrijven, zijn er ook veel kansen voor B2B ondernemers. Ruimte voor ondernemers is er in Hilversum genoeg! De kleinere ondernemers kunnen zich fijn vestigen op kleinschalige broedplaatsen zoals Werf35 en het Old School Project. Grotere ondernemers kunnen een kantoorruimte huren op bedrijventerreinen, en ook voor winkeliers en horecaondernemers zijn er mogelijkheden binnen het centrum.

Kantoorruimte huren in Hilversum?

Geïnteresseerd in een kantoorruimte huren in Hilversum? Bekijk dan ons aanbod! We hebben verschillende soorten kantoorpanden en -ruimtes te huur op onze site. Liever in de omgeving van Hilversum een kantoorruimte huren? Ook in omliggende steden zoals Bussum, Baarn, Almere, Amsterdam, Utrecht, Zeist en Amersfoort bieden wij verschillende panden aan. Heb jij vragen over onze panden of wil je graag meer informatie over een kantoorpand of bedrijfsruimte? Neem dan gerust contact met ons op.