Kantoorruimte huren in Houten? | Bekijk Huurbieding.nl

Sorteer op:

Er zijn helaas geen bedrijfspanden gevonden.
Vul hier gratis jouw zoekopdracht in en wij gaan gratis en vrijblijvend direct voor je op zoek naar een passende bedrijfsruimte.

Kantoorruimte huren in de omgeving van Houten

Bedrijfspand, kantoorruimte, werkplek, winkelpand, praktijkruimte of self storage huren in Houten? Huurbieding.nl is onbetwist de grootste online aanbieder van kantoorruimte, bedrijfsruimte en winkelpand in Nederland. Actief in meer dan 230 steden verhuren wij geschikte bedrijfs-, kantoor- en winkelruimtes, waaronder op absolute A-locaties als Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht. Natuurlijk hebben we ook een ruimte voor jou beschikbaar in een locatie naar keuze. Gebruik de zoekfunctie om jouw pand te vinden. Geen zin om zelf te zoeken naar je nieuwe pand of kan je het juist pand niet vinden op de website? Vul dan hier je zoekopdracht in.

KANTOORRUIMTE HOUTEN

Houten is de perfecte plek als je de drukte wilt vermijden, maar toch een kantoorruimte in het midden van Nederland wilt. De uitstekende ligging zorgt voor vele ondernemerskansen in omliggende grote steden zoals Utrecht en Zeist, maar ook in de rest van Nederland. Niet alleen op het gebied van ondernemen is Houten een aantrekkelijke stad. Doordat Houten vlakbij de Utrechtse Heuvelrug is, is er ook genoeg te beleven buiten werktijd! En, ook niet geheel onbelangrijk: de milieukwaliteit is er uitstekend. Bekijk nu ons aanbod en ontdek welk kantoorpand in Houten het beste bij je past.

ONDERNEMEN IN HOUTEN

Wist je dat Houten als gemeente goed scoort op het gebied van wonen en werken? De bevolking is jong en hoogopgeleid, waardoor het vinden van personeel geen probleem zal zijn. Ook zijn er genoeg bedrijventerreinen in Houten waar je als ondernemer kunt vestigen, zoals De Molenzoom en De Schaft. Houten is goed bereikbaar vanaf de A27 en de A12. Daarbij zijn de drie centra van Houten en de bedrijventerreinen zeer goed bereikbaar vanwege de unieke infrastructuur; mede door het goed aansluitende openbaar vervoer is er een zeer goed systeem gerealiseerd voor fietsers en voetgangers. 

De gemeente zelf draagt ook een steentje bij aan het goede ondernemersklimaat van de stad. Zo heeft de gemeente een ondernemersloket opgericht die bedrijven helpen en van advies voorzien. Het is niet voor niets dat een kantoorruimte huren in Houten een geliefde optie is.

KANTOORRUIMTE HUREN IN HOUTEN?

Op onze website vind je een breed aanbod van kantoorruimtes in Houten van diverse oppervlaktes. Ook als je een kantoorruimte zoekt in de omgeving van Houten. Zo hebben wij diverse kantoorpanden in Nieuwegein, Utrecht, Zeist, Woerden en Bilthoven in ons aanbod. Heb jij vragen over onze panden of wil je graag meer informatie over een kantoorpand of bedrijfsruimte? Neem dan gerust contact met ons op.